reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Izuniek chyba campol czy jakis taki bezfirmowy był 70 B, o wiekszy chyba łatwiej, zamawiałam z alegro, wtedy duże b mialam karmiąc ,ale to tylko na początku karmienia

reklama
Martini życzę zdrówka dla Bartunia, nie ma nic gorszego niż chore dziecko. Postaraj się nie stresować wiem że łatwo się mówi. Na pewno będzie wszystko oki.

Vii może pogoda wpłynęła na Hanię i śpi dlatego dziś? Dzieci są chyba bardzo wrażliwe na wahania ciśnienia, może mała meteoropatka z Hanusi?

Anias a bałaś się, że Nadia się nie najada a tu proszę. Masz najlepsze mleczko dla swego dzieciaczka

marzena wysle ci jutro te liste rzeczy do kupienia. napisz mi adres mailowy na priva to dodam do niego zalacznik.

izuniek ja przed ciaza nosilam 65 i po ciazy tez na pewno bede a wiem, ze alles niestety nie ma tego obwodu:( kupilam go bo jest w miare tani, wygodny i ladny. a postanowilam, ze zweze u krawcowej. ale z tego co wiem to ta firma robi juz staniki od 60 w obwodzie do K w misce:)

Melissa - internetowy sklep z elegancką, damską bielizną

witam się z rana :)

kolejna całkiem dobra noc za nami :) póki co Hania złote dziecko :)

a ja nie kupiłam stanika do karmienia... mam swój stary i odchylam ramiączko i miseczkę (co prawda raczej do laktatora, ale zawsze;)).

anias
Hania też miała dni, że była aktywna, ale wczoraj praktycznie tylko spała... teraz wstała, zjadła i sobie patrzy :) a o czyszczeniu buźki mówiła położna, czytałam też o tym na necie... to po to żeby resztki mleka nie powodowały, że powstają bakterie na policzkach i zalążkach zębów...ale ja jakoś mam opory przed wsadzaniem jej do buźki pieluszki :/

Witam się z rana :-)

Siedzę z kawką i czytam co tam u was :-)

witam się z rana :)

kolejna całkiem dobra noc za nami :) póki co Hania złote dziecko :)

a ja nie kupiłam stanika do karmienia... mam swój stary i odchylam ramiączko i miseczkę (co prawda raczej do laktatora, ale zawsze;)).

anias
Hania też miała dni, że była aktywna, ale wczoraj praktycznie tylko spała... teraz wstała, zjadła i sobie patrzy :) a o czyszczeniu buźki mówiła położna, czytałam też o tym na necie... to po to żeby resztki mleka nie powodowały, że powstają bakterie na policzkach i zalążkach zębów...ale ja jakoś mam opory przed wsadzaniem jej do buźki pieluszki :/

NUBY - Silikonowa szczoteczka na palec | Pielęgnacja i zdrowie | Gryzaczki i szczoteczki | BabyClub - Sklep dla dzieci | Avent | wózki | akcesoria dla niemowląt | laktator | wyprawka dla noworodka
Poszukaj czegoś takiego - łatwiej to wyparzyć :-) Używałam tego przy Mikim :-)

Pozdrawiam i wracam do pierogów :-D Co by po spotkaniu obiad wszamać :-D

ale tego używa się już u 2 tyg niemowlaka ?? bo, że tak od pół roku trzeba czyścić to wiem... ale tak już teraz ?? no to chyba będzie trzeba zakupić takie cudo na palec...

Witajcie dziewczynki:)

Marttini - współczuję choróbska, oby jak najszybciej sobie poszło.

Vii - to super, że Hania taka grzeczna. Możesz trochę odpocząć sobie po tym wszystkim. A jak werandowanie u Was przebiega? Kiedy pierwszy spacer?

Mysza - a ja ciągle mieszam w gulaszu wołowym:)

Miłego dzionka:)

zawalka dopiero dzisiaj pierwszy raz werandować będziemy... Hania przez antybiotyk musiała odczekać minimum 2 tyg i 3 dni zanim zaczniemy... no a pierwszy spacer chyba za tydzień ??

mamusie jak z tym werandowaniem ?? tydzień wystarczy ?? bo już nie mogę się doczekać spaceru...

Witam,
vii - mi tez polozna mowila zeby czyscic buzie. na poczatku to robilam ale to byl etap, ze maly darl sie o wszystko a przy tym szczegolnie, wiec odpuscilam. Pediatra sie mocno zdziwila jak o to pytalam i powiedziala, ze to zbyteczne. czasami tylko czyszcze jak sie malemu uleje serek i zbieram mu te resztki z jezyczka.
my poszlismy na spacer rowno po tygodniu werandowania :)
usg bioderek 21.02 w aldemedzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny:-)

Dla mnie to dziś piękny dzień bo oficjalnie zakończyłam sesje:-) normalnie bym się upiła ale nie mogę:-)
Trochę mniej piękny bo zrobiło mi się ogromne zimno pod nosem, żeby je tak .....

Laski mam pytanie od wczoraj jakoś mnie pobolewa dół brzucha takie dziwne uczucie i mam wrażenie, że skóra mi zaczęła zwisać. Jak się złapie dłońmi za brzuch to czuje takie dziwne uczucie gdzieś w kroki. Miała któraś z was tak? W ogóle moja dziecina jest jakaś aktywna w machaniu rękami mam wrażenie, że mi się zaczyna wydrapywać na zewnątrz:crazy: Powinnam się martwić?

Vii cieszę się, że nocka minęła spokojnie, mały aniołek z Twej dzieciny rośnie oby tak dalej!

Do góry