reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

czecs dziewczyny:0
jestem wciąż w pakiecie:(termin minął a u mnie nic, jutro mam wizyte wiec zobaczymy.nie pisałam bo jak to week zawsze cos sie dzieje zalicxylam urodzinki i imieninki ,potancowalam ale mala to nie rusza do brze jej u mamy w brzuszku:)
milej niedzielki!!!

reklama
vii GRATULUJE!!!!!!!!!
tak ci zazdroszcze i tak szybko ci poszlo super!!!!!!
dziewczyny jak zmienic suwaczek bo jakies dziwne terminy mi teraz pokazuje

Dzień dobry:)))
Marttini współczuje...I Ty i synek z takimi rewolucjami to musi być koszmar...mam nadzieję, ze szybko przejdzie;)

Katoryba tak zerknęłam na nasze suwaczki i napisałam 2 tyg., ale nie liczyłam dokładnie, także rąbnęłam się pewnie;)

Właśnie wyprawiłam moich mężczyzn na spacer, ja niestety zostałam. Szkoda mi pierwszego spaceru, ale leczę dupsko póki mogę. Dzisiaj jesteśmy cały dzień razem i tylko dostaję Filipa do cycucha;) Ale mam kochanego męża;)

Miłego popołudnia;)

Witam się z rana :-)

Dzień dzisiejszy rozpoczęłam o godzinie 4.30... i teraz się zastanawiam co mój organizm chciał mi przekazać :-D

APMG - widocznie ten suwaczek uznał że już urodziłaś :-) Zmień na inny rodzaj :-) Taki który będzie pokazywał że jesteś w 40 tygodniu :-)

Pozdrawiam :-)

no mysza niezle 4:30:) ja wstalam pol h temu a na mnie to wczesnie:) ale za to nareszcie sie wyspalam! bo tylko 3 razy siku bylam;)
apmg co za glupi suwaczek, na pewno tylko cie denerwuje podajac, ze juz niby urodzilas:) nie martw sie bo nastapi to najpozniej za kilka dni!
wlasnie tak patrze, ze dzis jest rowno miesiac przed moim terminem:szok: musze sie zabrac za porzadkowanie mieszkania:)

Dzień dobry dziewczynki:-)

Ja już wstana i nawet na badaniach byłam:-) od 7 na nogach, więc teraz zmulam deko ale ogólnie piękny dzień tylko troszkę zimno:-(

Beti no dajesz maleńka:-) Jak Ty się wypakujesz to zaraz ja będę:) może potrzeba Tobie ekipy pomocowej:-)? no 3 ciężaróweczki sprzątające piękny widok;D

reklama
Hej
Beti - ja póki co kazałam sobie wnieść wszystkie torby z ciuchami :-) teraz czekam na dostawę płynu do prania :-D i segregację ciuszków robię :-D

Madzioszka - ja do sprzątania się nie piszę :-D

Pozdrawiam

Do góry