reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
witam nowa mamusie:)
ja akurat kupilam meble dzieciece, biale. lozeczko, szafa i regal z przewijakiem aha i polka wiszaca. jest to seria hensvik z ikei, najtansze jakie znalazlam z dzieciecych. przewijak mozna odmontowac jak nie bedzie potrzebny i mysle, ze mebelki starcza malemu az pojdzie do szkoly. a pozniej te sprzedam albo oddam komus i kupie takie bardziej chlopiece albo mlodziezowe:)
katoryba cos mi sie wydaje, ze ten twoj maluszek to niestety cierpi na kolki:( u chlopcow to ponoc bardzo czeste a ja tez synka bede miec i obawiam sie tego. trzeba probowac roznych metod az w koncu cos zadziala. mojej kolezanki synek tez byl taki marudny a wrecz jak mowila plakal na okraglo, ze myslala, ze oszaleje. pomysl sobie, ze zawsze moze byc gorzej:)
emri a kiedy planujesz pierwszy spacer? piszesz, ze odciagasz malemu mleczko to znaczy, ze bola cie piersi czy co?

Beti - sama składałaś mebelki? Słyszałam różne opinie na temat prosty ikei:-D Chyba praktyczniej jest kupić meble które starzą na dłużej.
Jak stojak pod wanienkę kupiłaś?

Katoryba - w radiu mówili, że dziś najgorszy dzoeń roku. Ja nie wiem czy faktycznie tak jest. Wiem jedno ja dziś cierpie na 2 poważne choroby na czekanie (cały zas czekam na coś, Vii ma jej stan poważny Czeka na Hanie:-D ) i na zbieractwo (zbieram się do wszystkiego ale jakoś nie idzie).

Ja jestem za wyjściem, nie żebym miała najbliżej:-) , park jest w sumie duży;) Jak nic się nieprzewidzianego nie wydarzy to będę:)

madzioszka kupilam materac i stelaz dzis na osadniczej w ABC. stelaz kosztowal 55zl iwec tyle co na allegro:) a co do mebelkow to skladalam doslownie sama, lubie takie wyzwania:) maz mi tylko pomogl przy ciezkich elementach:-)
vii ja sie z toba zgadzam, ze chodzenie na dluzsza mete to juz nie dla nas:)

Vii spokojnie to dojdziecie i ja was odprowadzę. W tempie jakim ja sie poruszam to w sam raz zejdzie cały czas na spacerowanie;p

Beti - duzy wybór mają na osadniczej? musze się wybrać w końcu na zakupy bo już czasu coraz mniej a ja byłam tylko w dzieciencym ekspercie w bobas ale nic mi nie podpasiło. Albo jestem stara albo wybredna nie wiem co lepsze;) W każdym razie mało decyzyjna jestem. Wezme małża on będziedecydował a ja placić to chyba najlepsze wyjście;)

Witaj Marzena 86:)

Ja dzisiaj skorzystałam z pięknej pogody i poszłam na spacer. Wybrałam się w okolice Zacisza przy lesie. I jak już byłam pod koniec spaceru, taka zrelaksowana, nawdychana świeżego powietrza i wychodziłam z lasu koło stadniny koni na Zaciszu, podszedł do mnie facet z plecakiem i powiedział: "Dużo płacę za seks. Chcesz zarobić?". Dziewczyny, żebyście widział moją minę i mój wybieg z lasu. Cały mój dobry humor uleciał i zastanawiałam się później, jak ja musiałam w tym lesie wyglądać. Już więcej sama nie wybiorę się do lasu...A nogi to mi chyba zaraz odpadną.
Od jutra ma już się popsuć pogoda. Ja napewno długo ten spacer zapamiętam...:)

A Wy spotkałyście się dzisiaj?

Zawalka a może on ma fantazje o miłości z ciężarną;-):-D Powaliłaś mnie:-) czemu humor uciekł? Pomyśl, że nawet obcy faceci na Ciebie lecą! To bardzo pozytywne:-) Nie spotkałyśmy się coś o środzie bękamy ale jak będzsie to się okaże. Dołączysz?

reklama
ale masakra. co za zbok!!! nie dziwie sie, ze sie przerazilas! a mieszkasz na zaciszu? bo ja mieszkam za stadnina koni:)

jeszcze mam pytanie o zus:/ jak czesto wam placil swiadczenia? bo ja dzis dostalam jakies nedzne pieniadze i w dodatku tylko za czesc zwolnienia tzn. mam zwolnienie od 23.12-18-01 a zasilek dostalam za okres 23.12-31.12??? tez tak mialsycie na raty? i w dodatku na pewno za malo dostalam i nie wiem co mam teraz zrobic?!

Ostatnia edycja:
Do góry