reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

jupiii!
mam chwilkę...
zawalka- ta metoda też nam sie podoba( Domana i trochę z Montessori) i coś będziemy robic w tym kierunku a w tą sobote jest dzień Otwarty żłobka na ul. Wojska Polskiego (bose stópki) my idziemy sobie zobaczyc...

chorym- zdrówka życzę
niejedzących dzieci- aby apetytu nabrały :)
No i od siebie dodam, że ja Lilki dawałam i daje tylko wode(nałeczowianke bądz Ustronianka) a my bez żadnego mleka :-D

pozdrawiam ten piękny dzień:tak:

reklama
agi ja to mam zwykłe czarne kalosze.. chodź ich nie noszę.. heh.. i co to mogły być za kalosze, że jesteś na nie stara? hehe..

Izuniek
Roksa też zlizuje tylko masło z bułki weźmie gryza i koniec jedzenia bułeczki.. ;d

Witajcie:)
No i pogoda nam się poprawiła - na szczęście, bo już tak zdołowana chodziłam. Przez dwa dni nie wychodziłam z domu tylko mąż z dzieckiem śmigał.

Agi_24- ja ostatnio przymierzałam takie ocieplane kalosze z myślą o szaleństwie śniegowym, ale się w końcu nie zdecydowałam, bo może nie będzie takiej zimy z prawdziwego zdarzenia. Ale takie zwykłe kalosze chyba warto było by mieć - jak przyjdzie za Jaśkiem po kałużach ganiać:)

Dziewczyny pamiętam, że pisałyście coś kiedyś o pościeli z firmy "Świt". Jaka ona jest gatunkowo, bo dosyć tania.

ja właśnie ostatnio kupiłam kołderkę i podusię dla małej. za 36 zł. jak na razie jest ok. jak za tą cenę, myślę, że całkiem dobra. znam kilka osób, które dla siebie kupiły i były bardzo zadowolone.

ufff ale miałam czytania :)
tylko właśnie nie pamiętam co to ja miałam napisać...
aaa Zajęcia rozwojowe dla dzieci od 6 do 24 miesiąca życia
może kogoś zainteresuja takie zajęcia, my będziemy chodzić, bo ja mam zawsze wyrzuty sumienia, że dziecko izoluję w domu :/
emri beti - co to za fajny żłobek ten Wasz? bo jestem pod wrażeniem!
a może słyszałyście coś gdzieś o fajnym żłobku prywatnym? wiem że martini poleca kakadu. do tych "bosych stópek" bym zajrzała, ale akurat jurto średnio mi pasuje :/
do jutra :*

Hej ho,

ale poranek, tak biało :D

Sallis - zajęcia pewnie super, ale... ja znów na godzinę muszę ponarzekać :p Może i bym jakoś autobusem dojechała, ale moja Panna po 12 łaskawie idzie spać... Jeśli jej nie położę - będzie szał. My znów rezygnujemy :( Wychodzi na to, że ja izoluję dziecię :p

reklama
Do góry