reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

Cześć :)

Wiatm nową mamę ;)

Marzena znaleźć płaszczyk to horror ja dopiero w sobotę kupiłam w Poznaniu bo z ZG nic nie znalazłam o to jeszcze tam też był problem znalazłam jeden jedyny wiec brałam od razu, na szczęście mi się spodobał ;)

reklama
kalosze.jpgvii-my kupiliśmy w Smyku rozm 22. Co prawda w Słupsku ale Smyk to sieciówka więc myślę,że powinny tutaj też być

Ostatnia edycja:
vii ciezaróweczko ale ja nie napisałam że" ja dałam rade i ty też "
po prostu przypomniałam sobie jak było mi cieżko -latanie z brzuchem po placach zabaw zakupy -obowiązki i tyle - pisząc "dasz rade" miałam na mysli to co napisała martini
dziekuje martini :*

anias te kaloszki smykowe to moja córka ma takie same z ....biedronki!
a ja miałam kaloszki z minnie i hello kity ale spzredałam juz... w biedronce widziałam w tamtym tyg kaloszki małe rozm. ale ja juz kupiłam dla syna z kaczorem a dla córy biedronkowe :)

witam nowa mamusie!

DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA I BUZIAKI W IMIENIU GABRYSI

my dziś po szczepieniu na roczek (odra swinka rózyczka) wymiary 72 cm i 9170 kg schudlo sie małej przez chorobę 200gram
trzymajcie sie cieplo mamuski

Witajcie;)
Ja tak szybko, bo idę się szykować.. Jedziemy z Roksą do miasta.. Może kupię sobie buty, bo ostatnio miałam upatrzone i coś dla Roksy.. Trzeba zaliczyć focus, bo tak dawno w nim nie byłam, że szok;)
anias śliczne te kaloszki ma twoja córcia;)
cosa heh... moja pamietam prawie miesiac po roczku miała wagę 8400 .. to Twoja córcia ładną ma wagę;)

Miłego dnia;)

Cześć ;)

A no pusto tu ostatnio :)
Jakoś tak zimno się naprawdę zrobiło i już nie lubię wychodzenia na spacer, tylko z powodu ubierania zaczęło się body, bluzeczki, kurteczki i wieli bunt ehh.... no ale co i tak tżeba chodzić ;) U nas nudy same siedzimy i zamulamy ;/ może ma ktoś ochotę na spacerek po weekendzie czy coś? Oczywiście jestem wstanie doczłapać się prawie wszędzie ;) mojejmu dziecku brakuje kontaktów z rówieśnikami ...

A Ja właśnie skończyłam robic ciasto 3 bit:) i jakoś nie chce mi się nic robić;) a Roksa nie chce iść sobie na drzemeczkę. To bym miała chwilkę dla siebie;)
I właśnie Roksa zaczęła mówić "kokam" czyli Kocham;) ajj jak cudownie jest słyszeć od niej te słowo;))) co dnia słyszę od niej to jakieś nowe słowo;) zaczęła mówić rownież siocia czyli "ciocia" i moje siostry też są szczęśliwe;)
mamusiaNoesi ja chętna na spacer;) pisz kiedy;) dla mnie najwygodniej się spotkać na mieście ;) jakby ci pasowało:)

MIłego dnia;))

hej!

a ja dziś już zupełnie w kieracie przygotowań do jutra...
ale po weekendzie też sie pisze na jakiś spacerek:) tylko poniedziałek mi nie pasuje.
katoryba zdrówka dla Was:*

miłego dnia:)

reklama
Katoryba zdrowia dla Bolcia;-) niech wraca szybko do zdrówka;-)
Yvonne no przygotowania pełną parą;-) ale warto;-) pierwsze urodzinki;-)
Roksa zasneła godzinę temu to jeszcze sobie śpi;-)
A później pójdzie mi spać po 23:-/

Do góry