reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hej ho,

ja szybciorem: po wizycie u lekarza: powoli kończymy kurację, zmniejszamy dawkę i czekamy czy coś będzie się dziać. Jeśli wszystko będzie OK, za rok na kontrolę. Oby!
Poza tym szał, L. przegryzła w ciągu tygodnia dwa nowe smoczki, a tu dostałam tylko Canpoloskie, a ona ich nie chce i jest wielkda d**a! Totalny brak rytmu dnia utrudnia korzystanie z pogody (wczotraj było pięknie! a my dopiero po 18tej na plażę mogliśmy pójść), dziś też ładnie, więc muszę się zapakować i zgarnąć rodzinę z sali zabaw.

Pa, pa, pa....

reklama
Witajcie;)
Izuniek super, że wszystko jest dobrze;) i wyjazd się udaje;)
vii Roksa nie pozwala mi się nudzić;) cały czas każe układać klocki;/ i dni jakoś tak szybko lecą.. fajnie jest tak siedzieć w domu z dzieckiem i nie pracować;) MOja też nie usiedzi w wózku i spacery kończą się szybkim powrotem do domu.. ale Tobie ciężej, bo ty dodatkowo nosisz panicza w sobie;)

Dziś miałam z Roksą jechać na miasto, ale jakoś brak takiej mocy.. Chyba, że jeszcze coś się zmieni i na ostatnia chwilę pojedziemy.
Jeszcze wygania mnie sprzed laptopa.. Przy niej nie mogę siedzieć ani nic pisać, bo mi go zamyka.. a jak śpi wieczorem to Ł. siedzi przy kompie...
Miłego dnia;)

Witam sie;)

Izuniek super ze lepiej;)

vii No przedluza sie;/ ale w czwartek jeden dokument powinnam dostac i w nastepnym tygg drugi i odrazu do pracy.

My po lekarzu Zuzia zakatarzona ale nic powaznego naszczescie;) jednak do zlobka nie idziemy do konca tygodnia.

A u nas troche sie dzieje bedziemy sie przeprowadzac staramy sie o kredyt zobaczymy jak to pojdzie.
Czy ma ktoras z was radce prawnego w rodzinie?

vii a plany nie jakieś wielkie, bo małe przyjęcie. od 16 gości- tort, ciasto, kawa, lampka szampana, jakieś przekąski i sałatki, na 18:30 msza w intencji Kalinki, a później wracamy do domu i coś na ciepło i inne wynalazki;)
a jeśli macie ochotę to zapraszamy na mszę w intencji naszej rocznej córci. 22 września (sobota) o godzinie 18:30 w parafii pw. Św. St. Kostki ( ul.Obywatelska). będzie nam niezmiernie miło:)

witam Was

Ja wpadam tylko na chwilę chwalę się że mam już roczną córkę :))))

Tort przygotowany taki tęczowy z kremem z serkiem mascarpone i malinami wygląda mysznie :p

Mała jeszcze nie chodzi nawet za jedna rączkę. Ale zasówa na czworakach i wszędzie jej pelno myślałam że szybciej będzie chodzic ale trudno. Zęby dają nam popalić mamy nieprzespane noce i katarzysko ciągle. Ostatnio nawet mi się mała pierwszy raz odparzyła az poszłam do lekarza i przepisala nam antybiotyk w maści do smarowania
informuje ze my ciagle na cycu

Kończe i pozdrawiam

reklama
Witam się :)

Wszystkiego najlepszego dla Gabi ;)***

Izuniek super, że z Lenką dobrze ;) a no i korzystajcie z pogody póki możecie!!!
No i przesyłam pozytywne wibracje na poprawę nastroju ;)**

Ivonne ale zleciało do tego roczku Kalinki pamięta jak jeszcze sporo czasu temu o tym rozmawiałyśmy ;))

Karolqu zdrówka dla Zuzi :)) i powodzenia w nowej pracy! :)

Vii ty to się teraz masz Hania biegający szogunek, nic dziwnego że nie możesz za nią nadążyć :))

Do góry