reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hejo:)

Katoryba kurde Bolcio ma pecha dp tych wypadków:( Wiesz, jak Filo fiknął mi wtedy z łóżka pojechałam do lekarza (nawet dwóch, dla pewności-wiecie młoda mama), mówił mi to samo co MamusiaNoesi napisała.

Błażejku STO LAT CHŁOPIE!!!!!

Pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Karolq nie ma za co:) Teraz będzie z górki:) z Zuzią.

Izuniek jak dziś lepiej:>? Czekam na powtórkę:D:D:D

Błażejku Becik ściska!! całuski od nas młody kawalerze:D

Katoryba współczuje, Bolik to ma pecha normalnie. Całus na zagojenie siniaka.

Vii Ty nasza skarbnico:)

Nita powodzenia w pracy i trzymamy kciuki za żłobkowe przyzwyczajania:)

Kochane dziękujemy za życzenia ;)

Ja tak na szybko bo padam nie dawno skończyłam sprzątać dopiero ;) Wiecie co nie wiedziałam że tak będę ten roczek przeżywać o 12 w nocy szłam spać i pomyślałam że o tej godzinie odeszły mi wody ... a o 6 się obudziła i te małe kochane ciałko już ze mną było .... oj cudne przeżycie chyba nawet silniejsze u mnie niż przy porodzie ;))

Pozdrawiam i ściskam ;)

I od nas buziaki roczkowe dla Błażejka. Gogoja - super synuś Ci się trafił:)

Katoryba - A to kombinator z tego Bola, żeby tak tackę wykopnąć.Dobrze, że wszystko ok.Pewnie się nieźle strachu najadłaś.Ja w takich sytuacjach żałuję, że nie mogę cofnąć czasu i temu zapobiec.Nie znałam tej metody z jajkiem. A Twój miętolek zrobił dzisiaj furorę. Rodzice i sam Jeremiaszek zachwyceni.

Nnita - za jakiś czas już wszystko się unormuje i wypracujesz sobie nowy plan dzienny:)

U nas: po wizycie dwóch chłopców, Jaśko zasnął o 19.00 podczas oglądania bajki z mlekiem w rączkach.Oby tak było częściej. Tyle godzin wieczornych do dyspozycji:)

Pozdrawiam Was wszystkie:)

Hej
Ja tylko na chwilę.
Błazejku sto lat!!! Ale dorosły chłopczyk z Ciebie!!!

katoryba- współczuje upadku, my już też taki z krwią z buzi zaliczyliśmy, co prawda nie z wysokości ale i tak było to straszne, a co do tacki to że mój Wojcio piłkarzem będzie to już nie raz mu się zdarzyło wykopać tackę i to z taką siłą że na połowę kuchni leciała, a kuchnia u nas nie mała, dlatego zawsze go dodatkowo przypinam i krzyczę w domu na wszystkich którzy tego nie robią:// mam nadzieję że Bolcio szybko zapomni i siniak zejdzie

nnita- powodzenia w pracy:)

witam sie:)

Blazejku sto lat kochany;)

Katoryba biedny Bolcio;(

Ja dzis nie przytomna wczoraj poszlam na imprezke o 4 wrocilismy a Zuza wstala o 7 i nawet do babci niechce isc no i mama musiala wstac straszne;P Zaraz chyba wymiana z tata bedzie;P

Hej ho,

Błażejku - sto lat i jeszcze trochę z okazji Pierwszych Urodzin! :-*

PS. Wczoraj o 22.15 moja koleżanka urodziła synka, ach te pierwszowrześniowe chłopaki ;-)

Karolq - mama musi być zawsze na nogach :p Siły na dziś!
Zawalka - niech więc będzie wedle życznenia Twego ;) hihi gdybym mogła być czarodziejką... :p
Madzioszka - M. ze spaceru wrócił z kebabem, po zjedzeniu grzecznie poszedl spać, a ja mogłam się relaksować z książką. Czasami fajnie tak samemu :p Poglądy na sprawe wymieniliśmy, jest OK ;) wczoraj dzień już normalny hehe Powtórka? Tylko czego? :>
NNita - powodzenia w pracy oraz siły matczynej, a dla Jagódki pomyślności w żłobku ;) Kto wie czy z pracą się do CIebie nie uśmiechnę w przyszłym roku... ;)
MamusiuNoesi - popieram, Focus jest okropny! :p I jak Beti - polecam Deichamana, my też tam znaleźliśmy rozmiar kaloszy.
Katoryba - Bolo chce szybko wyczerpać limit wypadków! Tego zdania się trzymajmy i wierzmy, że to już koniec!
Vii - ludowe sposoby znasz, chwali się! Ja też o tym nie słyszałam...
Oleczka - i jak mecz?

My wczoraj spontanicznie na Swięto Czekolady do Kargowej pojechaliśmy. Mało czekolady :( Heban nasz ma stoisko i manufaktura czekolady-od ziarenka do tabliczki czekolady - można sobie wyprodukować samemu :) ale kolejkaaaaaa. Jest też możliwość zrobienia oryginalnego toruńskiego piernika :D Skusiłam się, mniam! Poza tym Lena się wybiegała po trawie za bańkami i z jakimiś dziewczynkami hihi

Spóźnione życzonka dla BŁAŻEJKA!!!!:)

Dziewczyny, a czemu nie poszukacie kaloszków na all? sporo tego! nowe a także używane ( kaloszki akurat nie znieksztacają się, noszone sporadycznie- zaryzykowałabym używki chyba:)
ŚWIETNE KALOSZE ZE SMYKA ROZ.30/31.WKŁADKA 19-20CM (2588429249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KALOSZKI R 20 butki KALOSZE BUTY REKON REKINEK (2589174924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kalosze dziecięce Snapper roz. 20 (2589581962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/kalosze-gumowe-z-rys-koparki-granat-roz-20wkl-13-i2592219250.html
a tu nówki
Lemigo Kim r. 20 / Kalosze z odblaskami / 4 kolory (2589378208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/matalan-nowe-kalosze-roz-20-uk4-i2593852361.html
http://allegro.pl/matalan-nowe-kalosze-wieloryb-roz-20-uk4-i2593852961.html

http://allegro.pl/kapitalne-kalosze-z-koparka-firmy-next-r-20-i2603488865.html te super, ale cena już konkretna.
http://allegro.pl/20-21-uk-4-next-kalosze-autka-w-polsce-i2591208177.html
ojej, a te dla dziewwczynki jakie cudne!!!
http://allegro.pl/cudne-kalosze-next-w-biedronki-rozm-20-i2601233585.html

my mamy z cocodrillo i polecamy, są świetne!

Izuniek, też w Krgowej byliśmy ale z czekoladą to święto niewiele miało wspólnego... zmyliśmy się na plac zabaw szybko:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry