reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Witam!! Ostatnio Was strasznie zaniedbuję.. Wybaczcie, naprawię ten błąd, jak wszystko się zacznie ukladać..

: Majce wyszły dwa zęby:) przeprowadzilismy sie i sporo sie dzieje..

Mam wielka ochote na jakies spotkanie z Wami.. Zaproponujcie cos, bo niedlugo zupelnie zdziczeje w tym domu..

MARTTINI spoznione buziaki dla Krzysia!
Wszystkim zycze milych wyjazdow! Szczegolnie Tobie Anias w moje rodzinne strony:))
chorujacym duzo zdrowka..! W taka pogode to masakra siedziec w domu..
gratulacje wszystkim maluszkom i przesylam buziaki! Nie zapomnijcie o mnie, mimo ze ostatnio rzadko tu bywam:(( :*

Juhu,
emri - muszę spróbować patentu z wkładką :) może zda egzamin ;)
ale Wam dobrze z tym urlopowaniem.... super Filcio tyle się naogląda :)

sallis - masz w ucho za takie żarciki. Ja przeczulona na pkt. omdleń :/ oberwiesz jak tylko Cię spotkam ;P

outstanding - dla Majki ostatnie buziaki miesięczne :*

Dzień dobry produkcja widzę w pełni:D

Katoryba Betka nie z tych co to się obrażają:D:D

Vii 20 no no zleci teraz:)

Emri nadal macie tę samą brzydką klatkę;p;p Byłam w Twoim bloku dzisiaj:D:D

Martinni złota kobieto całusy dla naszego najmłodszego forumowicza;D

I dla Majci ostatkowe:)

Paulineczka powroty d pracy trudna a potem w domu uwieszone maleństwo fajne ale męczące:)

Ja podobnie jak Anias jak słyszę mama to ciary idą i boje się odezwać co ta moja wymyśliła a tak czekałam na to:):)

Izuniek kiedy powtórka??

Beti mogę jechać z wami:>:>?:):)

Kogo pominęłam przepraszam normalnie nie wyrabiam tak piszecie:) Zdrówka chorującym!!

A i my już czekamy na 5 bo mamy pełen piękny komplet zębisk! ha! zazdraszczać babole:D:D

Całusy słoneczka!

Witamy się:)
Madzioszka o tak po pracy gdy wracam mała nie opuszcza mnie na krok;) aqle na chwilę obecną mi się to podoba;) pracuje 3 miesiące, ale z biegiem czasu może być męczące:)

Ostatnio w biedronce kupiliśmy 2-pak mleka bebiko 350g było z piłką;] tylko jedno mleko jest o smaku bananowym i nie zauważylismy tego. czy któraś z mam podawała te mleko i dziecko chętnie jadło.. Bo boję się ze mała tego nie ruszy;/ Ale trzeba będzie spróbować podać;)
No nic trzeba się wyszykować i wyruszyć na jakiś spacerek;]
Miłego dzionka;)

Hej ;)

Noemi już zdrowa, tylko 2 dni miała takie słabiutkie a potem to jak gdyby nigdy nic już normalnie bez gorączki tylko lekki kaszelek. Na nocniczek od jakiegoś czasu nie bardzo chce siadać, a jak już usiądzie to chwilkę posiedzi i zaraz ucieka zrobić siku na podłogę ;). Więc patent z wkładką i my wypróbujemy niedługo ;). Szukam pracy ale znaleźć nie mogę pewnie dla tego że szukam takie najlepiej od 17 bo wcześniej nie mam co z dzieckiem zrobić i coś czuję, że takiej nie znajdę i pracować będę jak Noesia pójdzie do przedszkola. Ogólnie moje dziecko ma jakiś kryzys chyba z grzecznego aniołka robi się mała wymuszaczka i chyba zaraziła sie od mojej bratanicy nie jedzeniem bo sie obraziła na wszystko co bym jej dać zjeść nie chciała mam nadzieje, że spowodowane to wszystko jest tą sytuacją, że gość w domu od kilku tygodni. Pocieszam się, że śpi nadal pięknie jak spała ;)
Wielkie buziaczki dla Krzysia ;*:*:*:*:*:*:*
Madzioszka gratki ząbków ;)**

Hej ho,

noc dziś była mega trudna, L. wybudziła się najpierw po 21, potem o północy i musiało być już mleko, a męża ząb baaardzo bolał, łyknął 3 tablety i nawet Dentinox sobie użyczył :p i dopiero ok 2giej mogłam przysnąć, a o 5 wstaliśmy rodzinnie, M. do pracy, ja by drzwi przekluczyć (zapominalski facet klucze zostawił w pracy), a L. na kolejną porcję mleka :/ Ku mej radości jeszcze zasnęła, a o 7 uprzejmy kierowca nas obudził, bo przez 15 min. stał autem na włączonym silniku (dźwięk jak od malucha, MaKaBra!). Padam na pyszczek...

Anias - fajnie, że i morze i góry sobie odwiedzacie :)
Madzioszka - dziś rewanż :p czekam już!
Outstanding - a w jakie rejony się przeprowadziliście? :> I tu gratki dla Majci za zębuszki i buziole x 11 :-*
Paulineczko - my też kupiliśmy kiedyś ten 2pak z bananowym, jeszcze stoi w szafce :p
MamusiuN - dobrze, że szybko Noesia do zdrowia wraca! :)
Skorupka - Na Wrocławskiej 3 jest sklep, od Focusa w stronę deptaka :) w H&M też jest mały dział :)

MamusiaNoesi jak będę coś wiedzieć na temat pracy to dam ci znać;) w focusie gdzieś widziałam ogloszenie pracy na pół etatu.. .. z mojej firmy wiem, że potrzebowali do Quazi na pół etatu w focusie.. a tam godziny do 21.. przejdź się jak będziesz miała chwilkę i popytaj;) No i małej napewno przejdzie okres niejedzenia;) poprostu zbuntowała się na jakiś czas;)
Izuniek wspołczuje nocki... oby ta była lepsza;) i w nocy twoja córcia lubi sobie pojeść;) całe szczęśćie, ze moja już się nie budzi na mleko...:)

Przed chwilką zasnęła więc mam nadzieje, ze sobie pośpi do 15;)
Wiec spokojnie będę mogla sie szykować zaraz do pracy;]

reklama
Hej!hej!
Jestem, żyjemy i mamy się dobrze-bardzo dobrze :) trochę się działo u nas -a tu wypady -odwiedziny i brak dostępu do kompa.
Stąd spore zaległości mam i nie jestem w temacie-z 15 stron nadrobic!!!

Pozdrawiam was serdecznie i jak będziecie na jakiś wypad się szykowac dajcie znac :p (tel) :zawstydzona/y:

Do góry