reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2010

Hej agrafa!!

Stanika już nie mam.

Jak bioderka? Pewnie wszystko ok............ my jeszcze nie byłyśmy, położna i pediatra mówią, że ok i żeby spokojnie poczekać na miejsca w ramach nfz po nowym roku.....

Zajrzyj na zamknięty:) pogadamy więcej:)

reklama
Bioderka ok, byliśmy prywatnie u Ciacha, bo na nfz było miejsce, ale nie było tego fajnego ortopedy w aldemedzie, tylko ten drugi, do którego nie chciałam iść.

22.12 mamy szczepienie. Mała rośnie, daje czadu itd ;-).

Pozdrawiamy.

My też wielkimi krokami zbliżamy się do kolejnego szczepienia - ciekawe jaka będzie reakcja :( wiekszy mądrzejszy - może być ciężko.... no ale jeszcze 3 miesiace:)
Mały cwaniaczek juz trenuje stanie bez trzymanki :crazy:

mam pytanko do mamusiek starszych dzieciaczków tzn. takich po 9 miesiącu
Czy dajecie maluszkom obiadek składający się z dwóch dań (zupke i drugie danie) tak ja zalecają w schemacie żywienia niemowląt?? ja narazie podaję tylko jedno danie i zastanawiam się czy muszę wprowadzac drugie jak mały się najada, nawet tak zabardzo to w naszym rozkładzie dnia nie mam kiedy wcisnac kolejnego karmienia:(
jak jest u was?

fasolka jeżeli o mnie chodzi,to my też dajemy najczęściej jedno danie,ale mała i tak je ok.4-5 posiłków,więc głodna nam nie chodzi:)a jak Jeremi zniósł to szczepienie??

Fasollka u nas też Laura trenuje stanie bez trzymanki ;) Już potrafi koło minutki stać a jak jej się znudzi to pupe sobie opiera o nas albo w łóżeczku o misia :D.
Czasem jej się zdarza nawet pół kroczku zrobić, znaczy jak stoi bez trzymanki robi pół obrotu nóżką ;)
A co do obiadków to Laura jada z nami ;) A ja obiad robie z jednego dania gdyż tatuś Laury ma długie ząbki do zupek więc mi się nie opłaca zup gotować. No i Mała dojada sobie w międzyczasie między kaszkami jak my jemy ;) Widzi, że idzie talerz z czymkolwiek to krzyczy ammm i będzie tak krzyczeć dopóki jej się nie da :DDD

reklama
Witajcie mamuśki wigilijnie.

4 dni temu urodziłam synka i przede mną wybór pediatry i zapis na usg bioderek. Na Wyszyńskiego nie odpierają, także spróbuję po świętach. A mam do Was pytanie odnośnie pediatry. Na pewno pisałyście o tym nie raz ale niestety nie mam czasu poczytać wszystkich postów. Dlatego mam ogromną prośbę - napiszcie kogo i gdzie polecacie a kogo unikać. Będę bardzo wdzięczna.

Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych świąt :)

Do góry