reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2010

reklama
Ja zaglądam :-)
Tylko jak zwykle :-( już mam plany na jutro....
Musimy dziadków odwiedzić:-) Bo ostatnio dziadzia się gniewał :-D, że przyszłyśmy jak go nie było, więc obiecałam...
Ale właściwie koło 13 z domku będziemy wychodzić to może uda nam się spotkać (wreszcie, nareszcie:-D) i pospacerować :-)

ja bym była chętna ale na jakaś sobotkę;-)
tylko nie za tydzień bo mamy imprezkę urodzinową - roczkową:-)
ale ten czas leci, aż nie mogę uwieżyć że to już prawie rok minął od porodu...

Ostatnia edycja:
halo halo zaglada tu ktoś jeszcze?:rofl2: jak tak to mam pytanko do mamusiek dzieciaczków po 12 mc kiedy dokładnie szczepiły na odre_świnke-różyczke? bo w przychodni pielęgniarka mówiła żebym juz przyszła odrazu po urodzinkach małego a w tych wszystkich kalendarzach szczepień widzę że to szczepienie ma być dopiero na przełomie 13-14 miesiąca. No i teraz nie wiem czy nie przeciągnąć tego szczepienie aż przynajmniej skonczy te 13mc.
jak Wy szczepiłeście??

My właśnie dziś szczepiliśmy. :-) Czyli dzień po roczku. Co prawda Laura ma kaszelek ale pani doktor powiedziała, że osłuchowo jest ok gardełko idealne, więc nie ma obaw przed szczepień i można. A Laura nawet się nie zająkneła jak pani wbijała igiełke :-D

reklama
witam. ja rodziław 2002 roku córeczkę a ostatnio 10.06.2011 roku synka. za pierwszym razem położna Pani Marzena Wieczorek pomagała mi rodzic bo zwyczajnie byla na swojej zmianie. za drugim razem poszukałam do niej kontaktu i poprosiłam o przeprowadzenie mnie przez poród. Pani Marzena jest cudownym człowiekiem-zwielkim sercem i wspaniałą polożną, która wykonuje swój zawód naprawdę z powołania. Bez niej nie byłabym w stanie urodzic mojego synka...porod był ciężki...po terminie 14 dni i wywoływany sztucznie od poczatku do konca. Pani Marzena przeprowadziła mnie od godz. 9.00 do 18.30 do porodu a potem do 22.00 przez poród po nim a potem była u mnie w domu. Ten intymny i piękny czas była ze mną i z moim mężem i naprawdę pomogła nam. jest pełna poświęcenia i zna się na tym co roi a oprócz tego widac, ze robi to z powołania. Dziękujemy jej bardzo i wsztsrkim polecam jej osobę w Zielonej Górze na poodówce. Oczywiście inni połoznicy ktorzy pojawili sie w tym czasie na porodowce tez spisali sie bardzo dobrze ale moja Pani Marzenka przeprowadzila mnie i mojego męża przez czas niepokoju przed porodem, czas oczekiwania i czasporodu i po nim bardzo dobrze i jesteśmy jej bardzo wdzięczni.Ola

Do góry