CZESC DZIEWCZYNY :-)
Malutki poszedl spac a ja w koncu znalazlam chwile zeby napisac!!!
Maly jest Kochany!! w dzien prawdziwy Aniolek!!! W nocy wstaje do karmienia dwa razy, ok. 24:00 i pozniej ok. 3:00-4:00. Karmie tylko piersia - niewyobrazalny ból jak zaczyna ssac
((( ale jestem twarda i jakos zniose, polozna mowila ze do 6 btyg powinno sie wszytsko unormowac i bol piersi powinien takze zniknac ! Wiec czekam!
Napisze szybko o moim porodzie, a wiec mialam CC, poniewaz tetno Maluszka po trafieniu na patologie jeszcze kilka razy zaniklo na KTG i lekaqrze obawiali sie najgorszego, ogolnie jak uslyszalam - " prosze sie przygotowac robimy CC" to wpadlamw mala histeria pobniewaz w ogole nie bylam na to przygotowana,caly czas sadzilam ze urodze normalnie,ale podano mi dwa razy kroplowke i nic - zero skurczy i rozwarcia.
Teraz jestem suuuuuuper wdziecznqa za cesarka,do siebie doszlam dosc szybko,tylko jeszcze pozostal bol plecow, blizna mam taka malutka i cieniutka ze az jestem w szoku ze przez takie male naciecie wyciagneli mojego Szkraba!!!
Ja ze szpitala jestem BARDZO ZADOWOLONA I GORACO POLECAM, oddzial Patologii i sama Porodowka - SUUUPER ! co do Roomingu mialam kilka zastrzezen i trafilam na kilka niemilych pielegniarek ale ogolnie tez super,ja jestem jak najbartdziej ZA !
Mamusie ktore karmia piersia - kiedy bol sutkow u Was zniknal?
Kuna Ty nie karmisz piersia? Ciagle mi sie wydawalo ze`tak?
Twoj Maluch ma ponad 3 miesiace i juz tak ladnie spi? Czyli moge sie ludzic zde Moje Malenstwo tez da Mamusi pospac jak bedzie mialo ok. 3 miesiecy ??? ;-)
i mam jeszcze do Was pytanko, moglybyscie polecicmi jaiegos pediatre,musze wybrac jak najszybciej a nie wiem
((
Polozna Srodowiskowa mowila mi zebym poszla do przychodni na Fabrycznej " ZDROWIE" , czy ktoras z Was tam chodzi???
I jezszce mam pytanie co do szczepien dodatkowych dla Maluszka, chce je zrobic, orientujecie sie jakie sa koszta i jak mozna to zalatwic? U pediatry? Robilyscie takie szczepienia ?
)))
Pozdrawiam Was wszystkich Goraco i ide zobaczyc do mojego Malenstwa,zaraz pewnie wstanie , karmienie i pojdziemy na spacerek bo taka sliczna pogoda
))))
BUUUUZIAKI :*:*