reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2010

reklama
Dzień dobry ;D
Widzę, że Kuna odpowiedziała co w szpitalu jest, a czego nie ma :)

Agata!! Są wkłady poporodwego w szpitalu!! Leżą na korytarzu całe paczki, jak się skonczy jedna, to idziesz i bierzesz drugą ;) Nie kupuj;)

A co chusteczek nawilżających :) ja wiedziałam, że trzeba wziąć i zapomniałam :) później mój mąż co do mnie przyjeżdżał, to też zapominał, ale w końcu na 3 dzień je dostałam :)
reszta kosmetyków jest :) jak będzie potrzeba, to trzeba poprosić położną, to da :)

----
Ale się nachodziłam!! Mówię Wam!! Nogi tak mnie bolą, że lepiej nie mówić :)
Czekam na S. po pracy pojedzie na przegląd, wróci i do cioci pojedziemy:)
przy okazji postoję sobie na moim kawałku ziemii ;p :D

No to milego dnia!!:*

Pakuje resztę dobytku:) Jutro zawitam w Zielonej:) Gdzieś blisko auchuana mamy mieszkac:) Aha juz wiem na konstruktorów:) Odezwe sie kolo weekendu jak bedzie juz net:)

Rany :szok: co ja tu widzę ;-) jedno wielkie pakowanie ;-) jak rodziłam 5 lat temu w ZG to wszystko swoje musiałam mieć, tylko ciuszki dla dziecka mięli ale i tak niektóre "kilometr" za duże :-D może w końcu się coś ruszyło w tym szpitalu. A kto jest teraz ordynatorem na porodowym??

SylwiaZG masz może namiar, nr tel chociaż , na Herbicha albo Labela?? bo tak się zastanawiam nad tym 3D.

SylwiaZG masz może namiar, nr tel chociaż , na Herbicha albo Labela?? bo tak się zastanawiam nad tym 3D.

www.[B]herbich[/B].zgora.pl
Akademicka 17
65-240 Zielona Góra
68 327 24 55 begin_of_the_skype_highlighting 68 327 24 55

Laber
Ginekolog Sławomir Laber - GinWeb.pl

A ja muszę się dzisiaj szybciej ogarnąć - sporo spraw dzisiaj do załatwienia, więc Ola do niani, a ja polatam po mieście:)

miłego dnia!!

reklama
Na Lisowskiego :) To jest za rossmanem :) Od rossmana idziesz w prawo, wchodzisz w te uliczkę gdzie jest sklep z witaminkami (w stronę meteora) i jak już wyjdziesz z uliczki, to pierwszy sklep po prawej jest Somiracle :)

Frotka WITAJ W ZIELONEJ GÓRZE!! ;D;D;D

Do góry