SylwiaZG
Fanka BB :)
dzień dobry Dziewczyny!!
Kuna fajnie, że jesteś i widzę, że wielkie odliczanie trwa, to już pełne 37 tyg. więc bez stresu Kasperek może pukać na ten świat. Ciekawe kiedy?? a jak nocki?? sypiasz jako-tako?? Ja pamiętam w 9 miesiącu kłopoty ze spaniem.
I dawaj pofryzjerową fotę na zamknięty!!
Kurcze, byłam przekonana, że można położną... dziwne, że nie... koleżanka z sali jak leżałam na patologii miała i wydaje mi się, że jej mąż też był przy porodzie... no ale to było prawie 2 lata temu... Ania - najłatwiej poszukać przez wyszukiwarkę chyba, albo podejść na oddział i zapytać, ew. szkoła rodzenia Ksenia, kiedyś można było zawrzeć z nimi umowę na przygotowanie do porodu, opiekę w trakcie i po. Takie rodzenie po ludzku od A do Z No i słyszałam o Pani Marzenie Wieczorek, chyba też jakiś namiar znajdziesz przez internet.
Dziewczyny naprawdę chcę Wam wierzyć, że teraz jest lepiej i położne w szpitalu takie życzliwe... nacięcie mnie bez zgody, podanie dolarganu wbrew mojej woli i kilka innych przejawów wręcz beztroski personelu podczas mojego porodu jest nie do wymazania z pamięci niestety
meegii - ja robiłam u Herbicha na Akademickiej, koszt 200 zł, robią w wybrane dni tygodnia o określonych godzinach, kiedyś chyba tylko w piątki, takk z tydzień wcześniej przynajmniej warto się umówić. Laber chyba też ma u siebie sprzęt. I spiesz się, bo lekarz mówił, że jeśli ma to być pamiątkowe to najładniej widać ok. 24 tygodnia, dziecko jest już ładnie rozwinięte, a ma jeszcze miejsce, żeby się obracać i brykać