reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Natalia hehe:):):), no pod tym względem narzekać nie mogę, ale jej żywiołowość sprawia, że wymiękam. Szybko się nudzi i muszę ciągle czas jej organizować, a jak tatuś z pracy wraca to jest istne szaleństwo, bo Ani się buzia nie zamyka

moja również bardzo szybko się nudzi, i czasami mi brak pomysłów na zabawy. Oczywiście w tych zabawach muszę uczestniczyć, rzadko się zdarza że sama się zabawi !

U nas było tak do nie dawna tylko mama oć tata oć sam nie chciał się czymś zająć ale ten etap minął i potrafi sam sobą się zająć na sporo czasu:tak:oczywiście co jakiś czas o coś pyta ,pokazuje itp:tak:

Ania jak chce to potrafi się sama sobą zająć nawet na długo, tylko czasem zostawia po sobie taki bałagan:baffled:, ale teraz jest w takim wieku, że potrzebuje towarzystwa innych dzieci, ale z drugiej nieźle się z nimi kłóci:baffled:. O tyle mi łatwiej ją czymś zająć, że interesuje się różnymi rzeczami do rysowania, wycinania, wyklejania, malowania itp

Ja z bałaganem nie daję rady, ale staram się po każdej zabawie ogarniać z grubsza :). Gorzej jak mój mąż zostanie to jest po prostu szok:szok: można się przewrócić!!!

Chyba u każdego jak tata zostaje z maluchem to potem bałagan w całym domu:-D:-D:-Du nas to samo ostatnio wyszłam do sklepu nie było mnie około 20 minut wracam iiiiiiii bez komentarza:-D:-D:-Dbałaganu narobili że szok:sorry2:
ja Bartka ganiam że jak jedno zostawia i zaczyna się bawić czymś innym to ma po sobie posprzątać bo mam dosyć potykania się o wszystko:dry:najgorsze jest to znoszenie do nas do pokoju zabawek:dry:czasem posprząta a czasem nie i ja wtedy muszę

reklama
Do góry