reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Natalia hehe:):):), no pod tym względem narzekać nie mogę, ale jej żywiołowość sprawia, że wymiękam. Szybko się nudzi i muszę ciągle czas jej organizować, a jak tatuś z pracy wraca to jest istne szaleństwo, bo Ani się buzia nie zamyka

moja również bardzo szybko się nudzi, i czasami mi brak pomysłów na zabawy. Oczywiście w tych zabawach muszę uczestniczyć, rzadko się zdarza że sama się zabawi !

U nas było tak do nie dawna tylko mama oć tata oć sam nie chciał się czymś zająć ale ten etap minął i potrafi sam sobą się zająć na sporo czasu:tak:oczywiście co jakiś czas o coś pyta ,pokazuje itp:tak:

Ania jak chce to potrafi się sama sobą zająć nawet na długo, tylko czasem zostawia po sobie taki bałagan:baffled:, ale teraz jest w takim wieku, że potrzebuje towarzystwa innych dzieci, ale z drugiej nieźle się z nimi kłóci:baffled:. O tyle mi łatwiej ją czymś zająć, że interesuje się różnymi rzeczami do rysowania, wycinania, wyklejania, malowania itp

Ja z bałaganem nie daję rady, ale staram się po każdej zabawie ogarniać z grubsza :). Gorzej jak mój mąż zostanie to jest po prostu szok:szok: można się przewrócić!!!

Chyba u każdego jak tata zostaje z maluchem to potem bałagan w całym domu:-D:-D:-Du nas to samo ostatnio wyszłam do sklepu nie było mnie około 20 minut wracam iiiiiiii bez komentarza:-D:-D:-Dbałaganu narobili że szok:sorry2:
ja Bartka ganiam że jak jedno zostawia i zaczyna się bawić czymś innym to ma po sobie posprzątać bo mam dosyć potykania się o wszystko:dry:najgorsze jest to znoszenie do nas do pokoju zabawek:dry:czasem posprząta a czasem nie i ja wtedy muszę

reklama
Do góry