reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Martusia fajnie wygospodarowaliście miejsce Oliwce :) a co z Twoim kręgosłupem? dzięki za oświecenie z npr ;) tzn co to naturalne metody to wiedziałam, ale nie wiedziałam że to ma właśnie taki skrót ;) głosik na fb oddany :) a ja choruję na zakrzepicę (chyba, bo w dziwnym miejscu się pokazała, w piersi, dlatego sprawdzamy dalej :/)
Magnez zdrówka!!
Kroma co do takich zachowań jak Twojej malutkiej, to ja nie pomogę bo to przed nami jeszcze, młody dopiero daje nam próbki ;) ale powodzenia!

dziewczyny mój Sebastianek sam zrobił siusiu do kibelka!!! jestem z niego taka dumna!!! nic go specjalnie nie uczyliśmy, bo stwierdziliśmy, że jeszcze nie jego czas skoro nie reagował na te sprawy, kiedyś mu pokazaliśmy nakładkę (bo nocnik był zdecydowanie fe), co jakiś czas mówiliśmy o co chodzi, jak siadamy na kibelku, a on dzisiaj 3 razy sam z siebie zawołał siusiu (tak śmiesznie miękko "sjusju"), wziął mnie lub męża za rękę, zaprowadził do łazienki, poczekał aż położymy nakładkę, zdejmiemy mu pampersa, posadzimy i nasiusiał do środka!!! wiem, że to może być na razie odosobniony przypadek, ale pierwszy raz tak sam z siebie zawołał i poczekał (kiedyś parę razy trafił jak go posadziliśmy wiedząc że będzie siusianie) więc jestem mega dumna :))))

Tygrynka to gratulacje dla dzielnego smyka

Moja Ania wczoraj skończyła 2 latka, taka duża już jest:-D:rofl2:, tylko sika dalej w pieluchy, ciągle tylko nie nie, żeby jej nie sadzać na nocnik, na kibelek też nie, ech. Poza tym jestem z niej dumna jak nie wiem, mądra jest, tyle umie

Asieńka ojć też przeoczyłam, ale szybko nadrabiam: wszystkiego najlepszego dla Anulki! dużo radości i uśmiechów co dnia!
Martusia to masz już pełnoprawnego przedszkolaka w domu, super!

dzisiaj Sebastian tylko raz trafił z siusianiem, chociaż próbował ze 3 razy ;) ale nie martwię się, dobrze, że w ogóle coś ruszyło, bo nastawiałam się że do wiosny cisza w temacie będzie ;)
a tak poza tym to tak piękna pogoda jakby lato było :D aż żal że w weekend mąż ma zjazd i sama z młodym całe dnie będę.. no nic, niech mi się edukuje małżonek ;)
dobranoc!

hej dziewczyny ja mam od wczoraj neta
jesteśmy już po przeprowadzce i nie jest źle
Bartuś rewelacyjnie sie zaklimatyzował w nowym mieście otoczeniu
jest szczęśliwy że ma swój pokój :-)
oczywiście w ogóle już nie śpi w dzień więc nie zawsze na wszystko mam czas.
do tego ciągle jest mama mama mamo
a co tam u was?

reklama
wynjamujemy od babki która mieszka w Belgii a tu ma tylko pośredniczke żeby kase odbierała .właściecielka ma w grudniu przyjechać to będziemy gadali o tym by nam chociaż część oddała za remont bo jest jak najbardziej wskazany
Bartkowi bardzo sie podoba;-)

Do góry