reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

My tez stosujemy NPR i przez 6 lat mamy jedna planowana Coreczke, przez stosowanie tej metody jestem niestety przez niektorych traktowana jak kosmitka z innej epoki heh

reklama
witam kochane
u nas choroba-przeziębienie trwa ale ja w porównaniu do synka czuje sie o wiele gorzej choć i tak jest już lepiej
a jeśli chodzi o wasze poglądy to ja was nie potępiam nawet bym nie śmiała każdy wybiera swoja droge w życiu i fajnie że sie tego tak trzymacie.

Aguśka zdróweczka dla Was

Ja już od trzech sobót pracuję w polskiej szkole a Ania jest w tym czasie u niani i jest naprawdę super, młoda jak aniołek, dobrze to wpływa na jej zachowanie a i ja chociaż jeden dzień w tygodniu mogę od niej odpocząć:-p

reklama
dziewczyny jak jest u was z myciem ząbków?bo mój mały ostatnio sie buntuje dosłownie chwile tylko myjemy ząbki a robiłam już sposobami że on mi myje a ja jemy w tym samym czasie albo daje jemu samemu żeby sie nauczył ale on głównie gryzie szczoteczke.mam nadzieje że ta niechęć jest chwilowa:baffled:

Do góry