hej dziewczyny,
dawno do Was nie zaglądałam
mam kłopoty ze zdrowiem, od ponad dwóch tygodni pałętam się po specjalistach, badaniach, itp i mam już serdecznie tego dość
Z tego co pamiętam:
Charlene super że tak fajnie u Was, powodzenia z nowym tatą
uwielbiam słuchać o Twojej małej
Magnez gratuluję Stasiowi takiego super zaaklimatyzowania w przedszkolu! lubię czytać Twoje posty
teraz mamy takie 2 w 1 sypialnie z Oliwki pokojem
gdzie jedno drugiemu kompletnie nie przeszkadza mimo, ze ow pokoj ma tylko 3 na 3 m kwadratowe
zaciekawiłaś mnie bardzo, opowiesz szczegóły, co zrobiłaś?
My do takich osób nie należymy, a Ania co niedzielę chodzi z nami do Kościoła odkąd skończyła 5 miesięcy
o widzicie a ja się bałam młodego brać do kościoła, że za wcześnie..
szanuję Wasze poglądy i opinie (co to jest NPR?), mimo, że sama postępuję trochę inaczej ;-) a na forum jest raczej sporo wierzących osób, sama mam taką koleżankę tutaj
dziewczyny jak jest u was z myciem ząbków?
u nas podobnie, denstystka poradziła nam by wspomagać mycie ząbków maluchom, że te pierwsze mycia to właśnie bardziej takie obgryzanie szczoteczki niż właściwie mycie, ale dobrze że od początku pokazujecie o co chodzi ze szczoteczką
u nas często zależy to od dnia, bywa że całą kąpiel młody miętoli szczoteczkę, a bywa i tak że nie daje jej sobie do buzi włożyć i trzeba użyć sprytu
mam nadzieję, że znowu nie wsiąknę, bo wkurza mnie, że tak pojawiam się tutaj z doskoku ;-)
dobrej nocki!