reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
na moja mala karne miejsce dziala w ten sposob, ze przychodzi i przeprasza, no, ale niestety za jakis czas zapomina i znow broi,
asienka a zwrotu z Bozia uzywamy w Kosciele, w domu jeszcze nie probowalam

ja tez mam nad malej lozeczkiem przywieszony medalik, ktory dostala z okazji Chrztu, musze tez sprobowac tej metody ciekawe czy by u nas byla skuteczna, w Kosciele to jej zawsze mowie, ze ma byc grzeczna bo Bozia patrzy, fajnie jest spotkac kogos wierzacego na forum ;-)

ja tez mam nad malej lozeczkiem przywieszony medalik, ktory dostala z okazji Chrztu, musze tez sprobowac tej metody ciekawe czy by u nas byla skuteczna, w Kosciele to jej zawsze mowie, ze ma byc grzeczna bo Bozia patrzy, fajnie jest spotkac kogos wierzacego na forum ;-)

Mało tego, Ania tak się przyzwyczaiła, że przed snem mówimy Aniele Boży, że nie uśnie, jak nie będzie mogła na końcu powiedzieć Boziu Ani zdjówka daj amet:-D:-D:-D:-D

piekne, u nas Malutka sie tylko zegna i domaga Krzyzyka na czolku przed snem, swoja droga tak jak juz pisalam fajnie jest spotkac kogos wierzacego na forum, bo czasem jak sie czlek odezwie na temat raligii to zaraz by go co niektorzy zjedli heh

reklama
Ania jak ma dzień to ładnie siedzi w ławce, ale czasem sobie chodzimy po kościele, Ania zapala świeczki, zaczepia dzieci. Zależy jaki ma dzień

Co do metody to nie stosujemy żadnej:-p, NPR stosujemy lub kalendarzyk, jak ktoś woli;-). Nas na razie nie zwiódł. Ania też jest z kalendarzyka:-p, planowana

Do góry