reklama
Mama_iza
Fanka BB :)
U mnie to samo - trójkołowiec do pchania. Ja pcham a Rafał siedzi jak panicz. Podobno na początek dobre są takie rowerki biegowe tzn te bez pedałów. Sama myślę o kupnie takiego, ale to dopiero za jakiś czas.
tu była rozmowa o rowerkach: https://www.babyboom.pl/forum/drugi-i-trzeci-rok-zycia-dziecka-f17/jowejek-50190/
my kupujemy biegowy w przyszłym roku
my kupujemy biegowy w przyszłym roku
Nektaryna
Zaciekawiona BB
Myśmy w zeszłym sezonie rowerkowym taki do pchania przerabiały i wtedy był rewelacyjny rzeczywiście. Ale teraz już jakoś mi moją rozleniwiał a bardzo interesowały ją takie normalne rowerki. Dziś byliśmy w Decathlonie i kupiliśmy taki prawdziwny (z dwoma kółeczkami po bokach)bo mała o dziwo po sklepie jeździła całkiem całkiem. Była pełnia szczęścia i buziaki i tylko rowerek, rowerek, ah i oh aż do pierwszego chybotnięcia Wystraszyła się i wte pędy do domu i płącz i histeria.... ale jutro powiedziała że spróbuję znowu więc zobaczymy ...
ewe111
Aktywna w BB
Witajcie !!! Mam synka 21 miesiecy ---- do rowerka ma za krótkie nóżki hhahahaha ale bardzo mu sie podoba!!!! Wiec próbujemy....
Mama_iza
Dziewczyny, najważniejsze, że maluchy mają chęci Niech próbują ;D
Tygrysek1985
My mamy rowerek 3-kołowy, ale mała jeszcze nie umie pedałować, jak na razie samo pchanie wchodzi w grę
Mama_iza
Halo, kobiety?! Jesteście?! Piszcie coś! Jak Wam minął dzień?
reklama