reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Witam

Sileczek Na brak apetytu Laury nie narzekam:sorry2:ale czasami dzieci maja taki okres ze jedza mniej .Corka miala taki okres ze jadla 3 posilki i nic wiecej z tego te powodu nie przybierala na wadze:baffled: Ale jakos jej minelo.Nie ma co sie martwic ja bedzie glodny sam zawola:tak: Witam na forum:-)

Dzis u nas +1 a jak bylam w Moenchengladbach to tam +3 i do tego zaczelo padac:baffled:

Laura bawi sie kredkami, mowi ze to auta i parkuje mi na klawiaturze:-D

reklama
Ja tez nie narzekam na brak apetytu u dzieci:tak::tak::tak:Wrecz przeciwnie to sa mega zdzartuski;-):-)
ANKA ma racje-jak bedzie glodny to zawola:tak:A poza tym moze tearz nie rosnie lub rosnie wolniej i nie potrzebuje tyle jedzenia:tak::tak::tak:

No to Laura ma niezla zabawe:-D:-D:-D:-D

Moje dziewczynki teraz maja drzemke:tak::tak::tak:

U nas tez cos na plusie ale mocno wieje

A jak jest u Was z czytaniem ksiazek.Bo moja nie da sobie poczytac.Jak jej opowiadam to mnie slucha ale jak zaczynam czytac to odrazu chce przerzucac strony albo mi chowa reka tekst i mowi ze mam nie czytac:baffled:

cześć Kobietki
u nas kiepsko,Przemka w nocy rozłożyło rano byliśmy u lekarza i leży biedaczek z grypą:sorry2:
na dworze napadało śniegu i wszystko się topi:dry:

co do książek to my czytamy codziennie, jedną książeczkę ja a jedną M,zawsze przed spaniem,inaczej Młody nie uśnie:-)uzbieraliśmy już całkiem pokaźną biblioteczkę bajek

A jak jest u Was z czytaniem ksiazek.Bo moja nie da sobie poczytac.Jak jej opowiadam to mnie slucha ale jak zaczynam czytac to odrazu chce przerzucac strony albo mi chowa reka tekst i mowi ze mam nie czytac:baffled:

u nas to samo w grę wchodzi tylko opowiadanie co na obrazku, dziwne :)

cześć Kobietki
u nas kiepsko,Przemka w nocy rozłożyło rano byliśmy u lekarza i leży biedaczek z grypą:sorry2:
na dworze napadało śniegu i wszystko się topi:dry:

co do książek to my czytamy codziennie, jedną książeczkę ja a jedną M,zawsze przed spaniem,inaczej Młody nie uśnie:-)uzbieraliśmy już całkiem pokaźną biblioteczkę bajek
zdrowka zycze!
Biblioteczke to ja tez mam spora ale co z tego jak opowiadamy a nie czytamy:-D
Przed snem spiewamy razem ...pora na dobranoc a potem buziak i wychodze z pokoju:sorry2:
Bardzo podobnie :baffled: Niby sama potrafi poprosic o pocztanie, ale musze szybko czytac :-D

co za maraton:-D:-D:-D

No coz bede probowala:sorry2:

Alanek uwielbia jak mu czytam,codzienny nasz rytuał to czytanie bajek przed spaniem.Zawsze raz ja mu czytam raz mąż.Ostatnio prosiłam go żeby sam mi opowiedział bajeczke o Śnieżce(jego ulubiona) i jak zaczoł opowiadac to byłam z niego dumna bo tak fajnie mu to szło.

Cześć dziewczyny :-)Ja jestem mamą 2,5 letniej Julki i 5 miesięcznego Jasia. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie;-) Moja Jula lubi książeczki ale ma 3,4 swoje ulubione które jej trzeba czytać na okrągło. Zna je na pamięć i czasami to ona wyręcza mnie w czytaniu:-D:-D A teraz biedna jest chora, jakaś biegunka się przyplątała:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny szok
Wczoraj przeczytalam corce ksiazke Piekna i Bestja, skonczylam o Lali mowi do mnie: mamusi jeszcze jedna:szok:Przeczytalam jej czerwonego kapturka, do konca:szok:Sama nie wierze ze udalo sie nam 2 ksiazki przeczytac

Witam nowa mamusie:-)zdrowka zyczymy

Do góry