reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

hejka,
a mój synek miał... ale tylko dlatego ze na nerce ma torbiel a po urodzeniu zapalenie płuc. za to krew robię zawsze jak jest wysoka temperatura. Wtedy mam pewność czy choroba jest pochodzenia wirusowego czy bakteryjnego. i jak trzeba to podaje antybiotyk a jak nie to tylko witamina C i wapno itp. ale prewencja to nie jest jakaś fanaberia. Mamoemila, a próbowałaś się powołać na powód, którym było robienie badania w 2 miesiącu życia ?

reklama
Ja badanie krwi i moczu robie dziewczynkom przynajmniej raz w roku i zawsze bez problemu dostaje skierowanie:tak::tak::tak:Gdybym go nie dostawala to napewno chodzilabym na te badania prywatnie:tak::tak::tak:
Usg brzuszka mialy chyba po dwa razy robione i za kazdym razem wszystko bylo dobrze:-):-)

Jesli chodzi o mrozy to mrozy to tez mam ich zdecydowanie dosyc:no::no::no:

kurczę zmartwiłyąście mnie tymi badaniami,na pewno na najbliższej wizycie zapytam pediatrę o krew i usg brzuszka:confused:
u nas jest tak zimno że :szok:rano było -19 na termometrze,a teraz wcale nie jest lepiej,
a jak pomyślę,że jutro o 6.30 będzie marsz do przedszkola i do pracy to mi się wszystkiego odechciewa:no:

chociaż podobno od czwartku odwilż ma być:sorry2:

Moja Wiki jeszcze nie chorowała i antybiotyku nie dostala żadnego. jedyne co jej dokuczało to katarek, na który pomagał roztwór wody morskiej lub w ostateczności nasivin dla dzieci. Badania miała robione raz przy okazji bilansu 2-latka. Nie widzę potrzeby dodatkowego kłucia czy specjalistycznego badania zdrowego dziecka.

Ja byłam w zeszłym roku na usg z Helenką :tak: Ma przebadane narządy wewnętrzne, uważam,że takie badania sa potrzebne :tak: A małej bardzo podobał się gabinet na kółkach :-D Bo skorzystałyśmy z akcji profilaktyki nowotworowej. Jeśli znowu trafi się okazja to pójde :tak:

My tez mialysmy robione usg brzuszka Na bilansie 3 latka poprosze o to badanie.Mysle ze nie bedzie problemu bo sprzet maja na miejscu.Usg bioderek mialysmy robione 2 razy

U mnie dzis -3:baffled:jak ja nie znosze mrozow:sorry2:

ANKA
-3 tez bym chciala zeby u mnie byl taki MROZ hehe;-):-D:-D:-D
U mnie -11:szok::szok::szok::szok:

U Was jest bilans trzylatka:confused:U nas nie ma
Ale ja i tak pojde je zwazyc i zmierzyc bo na tym punkcie to ja mam ała;-):-)

reklama
Dowikla tak u nas jest taki bilans:tak:
Co do mrozow to jak wyszlam okazalo sie -5 st ale nie zazdroszcze wam tych mrozow

A ja z pytaniem czy Wy jeszcze balsamujecie dzieci po kapieli?

Do góry