reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Witam.Można się przyłączyc do was??????? :-)

Mam na imie Agnieszka.Moja córeczka ma na imię Oliwia i 14 września skończy dwa latka.

jest bardzo żywym dzieckiem,wszędzie jej pełno,nie można sie przy niej nudzić.
czasami daje o sobie znać u niej bunt dwulatka, a w tedy jest bardzo ciężko :tak::tak::tak:

Witam.

u nas dzis jakostak zimnawo,deszcz co jakiś czas pada,wiatr,jakos nieprzyjemnie.Oliwia juz w łóżeczku,oby zaraz usnęła bo trzeba za obiad sie wziąć.

ja sie poleniłam
a teraz pranie powiesiłam pozmywałam garki bo wołały
ogarnełąm pokoje zdjełam suche pranie -prasowanei wieczorem planuje
wyjełam rybkę na obiad tylko ziemniaki i brokuła pokroić by potem ugotowac i po problemie
na 16 idziemy na zebranie do żłobka a zaraz ide do pediatry zobaczyć jak wyniki moczu bo starsze dziecko infekcje miało i brało leki zobaczymy czy w moczu juz czysto

i pewnie do wieczoraaa i miłęgo dniaa

reklama
Ale dawno mnie tu nie bylo:zawstydzona/y:

Witam nowa mamusie:-)AGNES
Fajnei ze do nas dolaczylas

A u mnie kolejny taki sam dzien:-DOd rana pojechalam odebrac do ksiegarni ksiazki dla mlodego,pozniej polozylam mlode i szlam do szkoly po Dominika:-)
Obiadek mam juz podszykowany:-)Wlasnei dopilam kawke i mam troche luzu poki dziewczynki spia

Do góry