reklama
witam mamuski w te sobotnie popołudnie.
ja mam dzis wolne od swojej córy.została wydelegowana do dziadków na weekend ale w domu cisza panuje,jak makiem zasiał
do tej pory leniuchowałam ale już mnie nudzi to leniuchowanie wiec biore się za porządne sprzatanie
ja mam dzis wolne od swojej córy.została wydelegowana do dziadków na weekend ale w domu cisza panuje,jak makiem zasiał
do tej pory leniuchowałam ale już mnie nudzi to leniuchowanie wiec biore się za porządne sprzatanie
zdrówka dla synka oby katarek szybko minałjenyyy a ja jak mamokazje oddac franusia babci na weekend to mi szkoda...w tygodniu to i tak malo z nim jestem to chociaz weekend mam dla niego
teraz akurat drzemie sobie bo ma katarek...
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
witam nowe koleżanki
ciekawe gdzie podziewają się znajome nicki?
u nas przeprowadzka w toku wieć brak czasu na wszystko
do tego trzecie urodzinki Przema się zbliżają - prezent zakupiony- motorek na akumulator
ciekawe gdzie podziewają się znajome nicki?
u nas przeprowadzka w toku wieć brak czasu na wszystko
do tego trzecie urodzinki Przema się zbliżają - prezent zakupiony- motorek na akumulator
Witam
U nas jakos ja z dziewczynkami jestesmy przeziebione a mlody chodzi do szkoly:-)Niestety czy mi sie chce czy nie to musze wstawac i Go zaprowadzic;-):-)
Pogoda jeszcze dopisuje,wiec ja wykorzystujemy na maksa
ANNA
Super prezencik
U nas jakos ja z dziewczynkami jestesmy przeziebione a mlody chodzi do szkoly:-)Niestety czy mi sie chce czy nie to musze wstawac i Go zaprowadzic;-):-)
Pogoda jeszcze dopisuje,wiec ja wykorzystujemy na maksa
ANNA
Super prezencik
reklama