reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

oooo dowikla kochana Ty tu też ??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nawet tu mnie znalazłaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wrócilismy ze spacerku a Oliwka ma dziś tyle energii że szok,łobuzuje za trzech :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
AGNES
Kochana to Ty mnie tu znalazłas:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moje dziewczynki sa mega marudne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Niedawno wrocilismy z podworka i chyba niedlugo bede musiala Je polozyc

witam mamuski w te sobotnie popołudnie.

ja mam dzis wolne od swojej córy.została wydelegowana do dziadków na weekend :tak::tak::tak::tak::tak: ale w domu cisza panuje,jak makiem zasiał :-D:-D:-D:-D:-D

do tej pory leniuchowałam ale już mnie nudzi to leniuchowanie wiec biore się za porządne sprzatanie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jenyyy a ja jak mamokazje oddac franusia babci na weekend to mi szkoda...w tygodniu to i tak malo z nim jestem to chociaz weekend mam dla niego:tak:

teraz akurat drzemie sobie bo ma katarek...

witam nowe koleżanki:tak:
ciekawe gdzie podziewają się znajome nicki?:sorry:
u nas przeprowadzka w toku wieć brak czasu na wszystko
do tego trzecie urodzinki Przema się zbliżają - prezent zakupiony- motorek na akumulator:-D

Witam
U nas jakos ja z dziewczynkami jestesmy przeziebione a mlody chodzi do szkoly:-)Niestety czy mi sie chce czy nie to musze wstawac i Go zaprowadzic;-):-)
Pogoda jeszcze dopisuje,wiec ja wykorzystujemy na maksa

ANNA
Super prezencik:tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam wszystkie mamy co prawda moja mała nie ma jeszcze 2 lat ale chętnie sobie was poczytam aby wiedzieć co mnie czeka w niedalekiej przyszłości i czym jeszcze może mnie zaskoczyć moja Laura

Do góry