reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Moja też uwielbia pepe, ale i minnie i koniki pony w szczególności Pinki Pai (nie wiem jak to się pisze;D ) . Jak miała jakieś 1,5 roku to było hello kitty, ale już jej chyba przeszło;)
Na razie zostajemy przy kuchni.. Chyba, że któraś z was ma coś fajnego do polecenia czym dzieciaczki się lubią bawić to będziemy wtedy myśleć.. :)

gdyby chodziło o chłopca to miałabym dużo pomysłów, ale dla dziewczynki jakoś nic nie przychodzi mi do głowy (oprócz lalki dzidziusia z wózkiem itp) bo sama mam synka ;-)

ależ nam dziś kobieta sprzed nosa zgarnęła olbrzymią paczkę drewnianego zestawu klocków i pociągu za 60 zł (w lumpie), szkoda bo już bym miała prezent pod choinkę bo coś takiego chciałam właśnie kupić :-( zła jestem jak nie wiem co ... :wściekła/y:

kasia ostatnio w którymś markecie widziałam duży zestaw drewnianych klocków.. W środku również były jakieś auta.. 120 sztuk. Ale dokładnie się nie przyglądałam, bo to własnie było bardziej dla chłopca;) I wiem, ze była spora promocja..

udalo sie zlikwidowac trojaczki;-)a z Basia znowu dostala wysokiej goraczki w nocy sie obudzila a ze spi pomiedzynami to cos jej sie przysnilo i zaczela bic m i krzyczec tonto(glupi) chwile trwalo zanim ja wybudzilismy...to sie uspokoila przytulila do m i zasnela

Mój siostrzeniec odkąd skończył dwa latka bardzo się zmienił , zrobił się bardziej cwany , są problemy z jedzeniem i jest ciekawy świata ale to akurat normalne :) Przeglądając strony internetowe natrafiliśmy na: Bunt dwulatka - problemy wychowawcze z małym dzieckiem | Baby online , muszę przyznać że dzięki temu artykułowi nabraliśmy nowych doświadczeń , a czy wasze pociechy również mają taki okres buntowniczy ?

reklama
Witam!jestem mama dwulatka i ośmiomiesięcznych bliźniąt.Powiedzcie mi proszę czy to normalne,że synek nie mówi?Po swojemu dziamoli cały czas ale to jest niezrozumiałe.Wszystko rozumie,bo wykonuje polecenia ale mówi tylko MAMA i TATA a i to tylko jak ma ochotę.Co o tym myślicie?

Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk

Do góry