reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

napisałam do niego jeszcze raz smsa
i tak sobie myślę,że dam spokój do poniedziałku bo i tak mi nie dojdzie na weekend ale jak w poniedziałek gość się nie odezwie to napiszę rezygnacje...
I to jest najlepsze rozwiązanie

kolacja przy świecach...:rolleyes2:...i jeszcze kapiel z pianką.....:zawstydzona/y::-D:-)
oooo i ten szampan popijany w kąpieli :zawstydzona/y::-):-)

Uciekam już...miłego weekendu nie wspomianjąc o wieczorze i nocy ;-):tak::tak:

reklama
ja tez zaniedbuje. ale zaczytana jestem w poradnikach dla rodzicow ;-)

Łóżko super, ale ja mam za maly pokoik, no i jakbym malemu takie sprawila to duzy bylby zazdrosny albo co gorsza chcialby zjezdzac i sie wspinac i wyrko poszlo by w drzazgi prędko :-)

co do Allegro, to mozesz napisac wiadomosc jeszcze raz mailowo (zapisz ją sobie dla Allegro na wszelki wypadek) i napisz ze poraz x probujesz sie skontaktowac, w przypadku braku kontaktu do (data) rezygnujesz z transakcji i zgłaszasz to Allegro.... postraszyc nie zaszkodzi a jak ci potem cos bedzie chcial wmusic to napisz do Allegro wklej korespondencje i bedzie po temacie
ale powiem ci ze jak do tej pory tak olewa sprawe to ja juz bym nie chciala od niego wziac towaru. a skad bralas ten materac? ja kupowalam od sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro 2 materace (te 7-strefowe). Jestem mega zadowolona, super obsluga i szybko wszystko poszło. kupowalam 2 razy (miesiac odstepu w czasie)

a jestem przeszczesliwa bo chyba nadchodzi kres moich klopotow wychowawczych , przynajmniej ze starszym
okazalo sie ze jednak jest ADHD i mialam z nim zapisac sie prywatnie do jakiegos centrum behawioralno terapeutycznego na konsultacje diagnozy badania itp. ale psycholog (w bloku na dole mam taki mini osrodek psychologiczno-pedagogiczny kuba tam chodzi na "trening interpersonalny") powiedziala ze nie musze tracic czasu i kupy kasy bo to prywatnie, bo ona sie wlasnie tym zajmuje wiec mi te wszystkie testy zrobi i wystawi orzeczenie dla szkoły i wkoncu nie bedzie Kuba besztany za swoje zachowanie i nie bedzie musiał pisac 20x "nie bede przeszkadzał na lekcji".... a od wrzesnia ide na warsztaty dla rodzicow o wychowaniu malych i duzych i wogole :) jestem mega happy, moze i mi ta depresja zelżeje jak sobie z nimi zaczne radzic.
Moja mama oczywiscie juz tragizuje i traktuje Kube niemal jak kaleke.... ehh... roznica 2 pokolen robi swoje

no i u Xawka juz widze cechy NADpobudliwosci wiec kto wie.... moze bedzie 2x ADHD... ja chyba tez mialam jak bylam mala ale kiedys sie tego tak nie nazywalo i dawalo sie zaswiadczen.... za to mialam miliony uwag i ciągali mnie po psychologach :-)

no sprawa z materacem załatwiona, po kolejnym smsie dzwonił gościu z przeprosinami że nie miał dostępu do neta
zobaczymy jak długo pójdzie przesyłka
a propos przesyłek łóżko nie dojechało:-(a Przemo w sobotę rano wysłał swojego ukochanego smoka bo jest już duży i za niego pan miał przysłać łóżko
i tym sposobem pozbylismy się w koncu smoka,a łóżko ma być dziś do 16

Anna dobrze że z materacem sie juz wyjaśniło.
U mnie dziś masakra Dawidkowi idą czwórki dolne:szok::szok: Cały dzień tylko wycie marudzenie. Apetytu nie ma jedynie co to pije dużo. Gorączka lekka i ślinotok taki że szok, już go ze 4 razy przebierałam taki mokry:szok::szok: Poprzednie zęby jakoś spokojnie wychodziły,teraz to już nie wiem co z nim robić żeby sie choć na chwilkę zajął i nie płakał:-:)-( Nie wiem co będzie w nocy...aż sie boje myśleć

Hehe, u nas na odwrót było - jak rosły jedynki, dwojki - to ślinotok że dziecko cały dzień śliniak nosiło bo inaczej bym nie wyrobiła :)

A potem już bez śliny, chociaż marudzenie nie mniejsze :)

reklama
Witam
U nas słonaczka dzis brak i ma padać :wściekła/y:
Anna25 łóżeczko suuper!! A mały widze ze zadowolony i taki dumny :tak:, pewnie teraz cały dzien bedzie spedzał na slizgawce ;-)

Do góry