reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Hmm to może jest na urlopie skoro jest podana taka wiadomość, i bedziesz musiała poczekać do 21czerwca:szok:
Możesz napisać maila że rezygnujesz bo zależy Ci na czasie a najwyżej ściemnisz że nie doczytałaś ze będzie nieaktywny do 21 czerwca i tyle. Przeprosisz i będzie po sprawie. Tak myśle..

reklama
co nie zmienia faktu,że ani numeru konta ani tym bardziej materaca nie mam:baffled: kurdę,jak ja nie lubię nieodpowiedzialnych ludzi jak go nie ma wyjechał czy coś to mógłby informację zostawić kupiłabym gdzie indziej a tak co???

kto mi słońce zakosił????????

Melduje się i ja :-)
Wczoraj mąż zafundowal nam rodzinne popołudnie. Pojechaliśmy do sklepu z zabawkami by zobaczyć baseny...skończyło się na latawcu i lali (czego nie było w planie ale Ł się uparł, jak nigdy). Przy tym sklepie jest tzw. figloland i Zosia pierwszy raz bawiła się w basenie z kulkami, skakała na dmuchanym zamku i opanowała jedną z zjeźdzalni. Wróciliśmy późnym wieczorkiem, a mała zasnęła bardzo szybko. Jakie było moje zdziwienie kiedy sięgnęłam w jedno miejsce a tam niespodzianka...nowa płyta jednego z moich ulubionych zespołów i to w dodatku z bonusem DVD :-). Wieczór należał do bardzo udanych. Tak sie tylko zastanawiam czy Ł coś zbroił czy chce czegoś w zamian? ;-)

Aniu kiepska sprawa z tym materacem...skoro sprzedający nie podał konta i nie przelałaś kasy to jeszcze pół biedy, tylko, że wnioskuję iż czas nagli...ja bym jeszcze odczekała chwilkę a później wysłała maila z informacją, że skoro nie zależy mu na sfinalizowaniu transakcji to sorry ale się wycofujesz.

A słonko to u mnie jest :-)

hej Ika
ja rozumiem,że mógł maila nie odebrać ale smsa?
nie wiem, poczekam do 14 potem spróbuję do niego zadzwonić a jak się nie uda to wyślę maila z rezygnacją chyba...
hehe no nie tyle,że Twój Ł czegoś chce,ale chyba mu się należy za prezent,nie?:-D:-p:-D
mój kiedyś kupił mi ulubione perfumy,schował do kieszeni i jak się przytulaliśmy ale się zdziwiłam:-Da ostatnio mówi do mnie przynieś mi proszę coś tam ze stolika w korytarzu a tam róża czekała:-D
my mamy basen z kulkami w domu
2vafcsm.jpg

A kiedy kupiłaś ten materac?

Tego typu niespodzianki są bardzo miłe, a w przypadku Ł to zawsze są bez okazji :-) więc i bez tego się mu należy ;-).
Nie wspomniaj o basenie z pilkami w mieszkaniu bo już wczoraj Ł oglądał zjezdzalnie i coś przebąkiwał...a ja później nie mam jak wejść do pokoju Zosi...zresztą torchę mało miejsca mamy by to wszystko pomieścić.
A ja właśnie sprzedałam chodzik-pchacz Zosi, mało się nim bawiła i najwyższy czas było sie go pozbyć :-). Udało się i nawet cena mnie satysfakcjonuje :-)

kupiłam rano 02 czerwca zaraz napisałam mu maila o podanie nr konta potem smsa że zależy mi na czasie i cisza...
a ja właśnie chcę ten basen teraz pod zjeżdżalnią ustawić żeby Przemo rano wstając mógl sobie przyjemność sprawić;-)choć pewnie jak zobaczy łóżko ze zjeżdżalnią to tak szybko nie uśnie:-D
u nas na szczęście prezenty bez okazji też się zdarzają i są najmilsze:-D
hmm...może dziś szampana i truskawki kupię:-D:-p:-D

właśnie laska dala komentarz do transakcji która z nim zawarła że dłuuuuuuuugo to trwało ale towar pierwsza klasa

Aniu to może odczekaj jeszcze dziś i rezygnację napisz jutro...czasem tak bywa, że ludzie dopiero w week siadają przy kompie.
Ja już od kilku dni myślę o jakiejś kolacji przy świecach :-);-)

reklama
napisałam do niego jeszcze raz smsa
i tak sobie myślę,że dam spokój do poniedziałku bo i tak mi nie dojdzie na weekend ale jak w poniedziałek gość się nie odezwie to napiszę rezygnacje...

kolacja przy świecach...:rolleyes2:...i jeszcze kapiel z pianką.....:zawstydzona/y::-D:-)

Do góry