reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

no powiem Ci,że też całkiem fajne ale ja póki co jedynki potrzebuję:-D
ja tez wybierając łóżko kierowałam się długością jak i wysokością barieri bo to jednak łóżko na wysokości jest
chociaż Przemo już nie wędruje w nocy,ale....wiecie jak jest;-)
a u mnie niesmiało słoneczko wygląda
niech się już zrobi ciepło:sorry:

reklama
jasne,mam nadzieję tą radość sfotografować i myślę że jutro po południu powinni przywieźć:tak:
właśnie mi babka napisala,że pościel wyśle dopiero jutro:wściekła/y:
a i z gościem od materaca nie moge się skontaktować, dobrze że mu kasy jeszcze nie przelałam

Nareszcie ma prąd:-) Postawili niedaleko nas wiatraki i wczoraj i dzisiaj co chwilę wyłączają ten prąd:wściekła/y::wściekła/y: Ito bez zapowiedzi:wściekła/y: Kiedyś dali chociaż ogłoszeni to człowiek mógł się przygotować a dzisiaj?:-(
No ale na szczęście już włączyli i ma nadzieję że jutro już nie będą wyłaczali:tak:
Anna łóżko świetne.:-) Nie będę pokazywała mojemu małemu bo zaraz by chciał:rofl2: a tak się kręci w nocy że bałabym sie że spadnie nawet jakby miał barierkę:tak::tak:
U nas co chwilę pada:-( Czasami nieśmiało wygląda słoneczko ale zaraz chmury je zasłaniają:-(
Pozdrawiam wszystkich

Witam , witam dziewczynki:-)
Anna ja Cie proszę, nie osłabiaj mnie kobieto. U mnie dziś może z 9*C, wieje i pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A Ty tu o grillu wspominasz, a mnie sie już marzy od 2 tygodni:-D:-D

Co do wczorajszych zakupów, sprawa z materacem się wyjaśniła????

ja na samą myśl o grillu głodna jestem:-p
a do tego pyszna sałatka i piwko - chociaż nie,wiśniówkę bym wypiła z sokiem porzeczkowym:-p
a sprawa materac nie rozwiązana, napisałam maila do kolesia i smsa ale zero odzewu
powiedz mi czy mogę w takiej sytuacji zrezygnować z transakcji bo kupowałam przez kup teraz?

Kurcze nie wiem co Ci poradzić. Spróbuj może dziś jeszcze podzwonić z kilka razy a jak nadal będzie bez odzewu, to napisz maila że rezygnujesz z zakupu, bo gościu jest nieodpowiedzialny itd. Kasy nie wysyłałaś jeszcze prawda??? Najwyżej walnie Ci negatywa no trudno, ale ile będziesz czekać na ten materac.

reklama
no nie przelałam bo czekam na wiadomość z numerem konta
myślę,że spróbuję dziś jeszcze się do niego dodzwonić
na allegro jest nieaktywny od 2 czerwca od 21
sama nie wiem......

Do góry