reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Ania łóżeczko super, a mina Przemka mówi za siebie :-)

U nas ząbki póki co wychodzą bezproblemowo...zero ślinotoku, odrobinka marudzenia, niektóre to nawet nie wiem kiedy wyszły :tak:

Był plan...zabawki i piaskownica, po 5 rano to pomyślałam uda się, bo takie słońce było...a teraz tak czarno za oknem, że strach wyjść...będzie burza bo bardzo duszno i ponad 20 stopni ciepła...dobrze, że chociaż wczoraj dwa razy poszłyśmy poszaleć w parku:tak::-)

reklama
dzięki:-Dod wczoraj mam dziecko z głowy;-)
o 5.30 wstał i pytał czy może się ubrać bo pozjeżdżać che:-D
teraz tylko czekać na materac i pościel

u mnie od rana było pięknie,a teraz?leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my mamy juz komplet w buzi ale ząbki to była u nas tragedia, do 10 miesiąca zero a potem seryjnie 7 na raz,potem 4...teraz jest sztuk 20:-)

Oby wreszcie się wypogodziło bo wczoraj klapki sobie kupiłam, a w zasadzie to dostałam od teściowej :szok:, a w piatek skoro świt ruszamy nad morze :tak::-)

Z ząbkami to tak jak i z całym rozwojem...co dziecko to inaczej. Podobno ząbki trójki są najgorsze...zobaczymy...póki co 10 jest i jedenesty wychodzi

Anna świetne foteczki widać ze mały zachwycony:-):-)
Co do zębów, noc minęła w miarę spokojnie 2 razy tylko mały sie budził z płaczem, dziś minimalnie lepiej niż wczoraj chyba, mały marudzi ale jakoś dajemy radę.Tylko jeść nadal nie bardzo chcę:-:)-(
U mnie słoneczko i duuszno coś:baffled: mam nadzięje ze uda się troszkę na dworku posiedzieć bo burza to pewnie będzie:baffled::baffled:

u nas są 5-tki juz, czekamy na 6-tki.
ale moim łobuzom szybko zęby rosły
Kubie wyszly pierwsze 2 jak mial niecale 3 miesiace i Xawkowi tak samo tylko on odrazu 4 miał
bardzo szybko im wyłaziły. i szczesliwie nie było bolesnego ząbkowania.

a dzis moje dziecie sobie poszło w konspiracji do pokoju, zdjął pieluche z kupą i wymazał siebie i posciel brata..... poprostu miodzio....

jak tak czytam to się cieszę,że my pieluch już nie używamy:-D;-)
chociaż u nas mazanie kupą nigdy miejsca nie miała,co najwyżej kupa na stoliku:-D

Dzień dobry:-)
Dzisiejszy dzień to spędze między pralką, żelazkiem i kuchnią...ostatnie przygotowania do urlopu :tak::tak::tak:. Już się nie mogę doczekać :-). Nie omieszkam jednak zajrzeć co jakiś czas do Was...tak więc poki co miłego dnia :-)

reklama
Do góry