reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Hej, Córka też chodzi do przedszkola, już połowa dzieci przebyła ospę, moja jeszcze nie. Szczepiłam ją od ospy, ale wiem że będzie ją przechodziła delikatniej.
My świeta spędzamy z raz z jednym , raz z drugimi rodzicami.

U mnie piękne słoneczko, zaraz idziemy na spacerek, nie mogę się już doczekać ciepła :)

reklama
mój synuś nie chodzi do przedszkola a ja przechodziłam z moim bratem ospę w jednym czasie (ja mając 20lat będąc w 8miesiącu ciąży a mój brat 21lat).
My święta spędzamy w rozjazdach.
Pierwszy dzień u siostry teściowej.
Drugi dzień u moich rodziców akurat są imieniniy mamy.
A jak jest u was z kartkami świątecznymi wysyłacie czy telefonicznie bądź meil?

Natalia no ja nie szczepiłam i mały jęczy dziś że boli że swędzi eh...
Mili u nas się dzwoni a czasem i parę kartek wyślę;-)W 8 msc przechodziłaś ospę:szok:wow ale powikłań nie było?

mili17199 Moja znajoma teraz przechodziła ospę w 6 miesiącu ciąży, mimo że chorowała jak była dzieckiem :szok: i podobnież to już etap gdzie nie zagraża dziecku. Zależy też w którym jest sie tygodniu.
Aguska2017 w przedszkolu znajoma szczepiła córkę na ospę i miała właśnie teraz to miała 5 krostek i przeszła bardzo łagodnie, więc się pocieszam :)

natalia wow 5 krostek !!!!!to super mój ma teraz pewnie z 400 jak nie lepiej tylko takich maleńkich:sorry2:
Chyba każde dziecko i tak inaczej przechodzi każdą chorobe;-)
mili to mieliście szczęście;-)

Mój maluszek śpi ciekawe jak nocka czy znowu z pobudkami :confused:

Cześć Wszystkim :) ja jestem nowa i się przypinam do wątku :) Mam na imię Agata - 30 lat :) i mam dwójkę dzieciaczków - Kubuśka - prawie 3 letniego i małą 7 miesięczną Zoskę :) :-):-D

Zabawna witaj, co do takich imprezek to dla mnie głupota ale każdy robi jak chce. Ja napewno bym nie zaraziła świadomie swojego dziecka.

My kartki wysyłamy ale tylko do sióstr męża., rodziców i dziadków. A inni dostają życzenia na facebook:-)

Oj ciężką noc dziś będziemy mieli., kolejna czwórka się czai do przebicia:-:)-(

reklama
Zabawna witaj rozgość się :-)
co do tych imprez to ja napiszę krótko to dla mnie chore!!!niech sami się zarażają a nie swoje dzieci które potem cierpią,jak ma być dziecko chore to i tak będzie prędzej czy później ale w naturalny sposób to złapie.

Mój mały strasznie przechodzi tą ospę eh... wścieka się bo go swędzi:-(

Do góry