reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Hej Dziewczyny:)
My dzisiaj idziemy na Imieniny do Cioci i Wujka. Filipek już nie może się doczekać. Bo jest tam jego starszy kuzyn z którym lubi się bawić:)
aguska mój Filipek też przechodził ospe dokładnie w listopadzie. Mniał tylko dwie chrostki na twarzy. Przeszedł to bez problemowo. I tego samego życzę twojemu młodemu:) Dużo zdrówka:*
Beata z tego wychodzi że jesteśmy w tym samym wieku:)

Aguska jak tam dzieciątko się czuje.? zdrówka życzę

Natalia witamy:-) ja też nie dawno dołączyłam do grupy, fajnie się komuś wygadać;-)

Słońce świeci nad nami, ogrzewa nasze nagie ciała promieniami..:-) hehe wiosna! I żyć się chce

cześć dziewczyny
dzięki za zdrówko przyda się;-)
Mały ma 336 krostek dziś liczyłam przy smarowaniu:-Dale na buźce ma kilka najwięcej na klatce i plecach i ma je malutkie
Nie gorączkuje tylko wiadomo nie chce za bardzo jeść i troche marudzi ale nawet nie drapie czyli jest ok
U nas słonko świeci ale zimno jakoś
mały wyzdrowieje to pewnie już ciepełko się zrobi:tak:
Ewelinka udanych imienin;-)

Hej Dziewczyny:)
Byliśmy wczoraj na imieninach. Filipek się wybawił bo dodatkowo jeszcze było dwoje dzieci. Nie chciał wracać do domu:) A dzisiaj jedziemy do moich rodziców bo Filipek już tęskni za dziadkiem:). Chodzi i tylko się pyta " kiedy pojedziemy do dziadka Lesia:)".
aguska jak tam mały?

reklama
Bo porannej wojnie o smarowanie w miarę:-D
bawi się nawet śpiewał tylko taki marudny niewyspany jest
ale to już 3 dzień ja odliczam już do końca:-D
ewelinka miłych odwiedzin życzę
My chcemy pojechać na święta do moich rodziców ale zobaczymy jak mały po ospie będzie

Do góry