reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

aguska obgryza tak po prostu, i mówi się że robaki są, to jej nie przeszkadza. Nawet jej pomalowałam kiedyś paznokcie to przez kilka dni nie obgryzywała, ale później powróciła do tego brzydkiego nawyku:-( .
Współczuję Ci, jeszcze nie wiem jak dziecko to przechodzi, ale mogę się domyślać i boję się jak moją to dopadnie. :szok:

Znowu powraca zima :(

reklama
Natalia kliknij w suwaczek którejś z nas, wygeneruj swój. Na końcu będziesz miała kod. skopiuj go do ustawień w swoim profilu. Tam po lewej stronie masz ustaw sygnaturę i tam wklejasz

Rossa a co u was?Ania zdrowa?
natalia u as też zima w pełni:baffled:może z czasem przestanie obgryzać:confused: beata już Ci napisała jak zrobić suwaczek możesz jeszcze wpisać w przeglądarkę suwaczki i tak znaleźć różne na różne okazje zawsze jest podany kod suwaczka do forum i wtedy musisz go skopiować w swoim profilu;-)powodzenia;-)

Rossa no moja to ucieka, nie chodzi za rękę za ładnie. Wczoraj byłyśmy na zakupach, znaczy my i tatuś. Przymierzyłam jej spodnie i chciałam przymierzyć staniki a ta wióra z przebieralni, bo ona musi się pokazać tatusiowi, a M akurat tam nie stał. Dobrze, że zarz ją znaleźliśmy. A jakie ma gadanie:baffled:, jajko mądrzejsze od kury. No ale czytałam, że to normalna kolej rzeczy, bo czterolatki to ogromni indywidualiści, odkrywają, że rodzice nie mogą wszystkiego itp. i to wykorzystują i że ten etap nieusiedzenia pięciu minut to też etap i ponoć mija. No ja mam taką nadzieję, bo jak małą się urodzi i Ania będzie mi uciekać to chyba szelki jej kupię:-p:cool2: i tak będzie szła.

Aguśka gorączka przy ospie pojawia się przy nowych wykwitach
Mili przyjdzie i na Twojego małego czas na odpieluchowanie
Natalia z obgryzaniem nie pomogę, moja lekko podskubuje, jak mówi, że coś ją boli przy paznokciu, czyli jak zadziorki się robią

Hej Dziewczyny:)
Filipek dzisiaj w nocy nie chciał spać.Rano zaczął marudzić. Mam nadzieję że mu się żadna choroba nie szykuję.
To i ja wkleiłam suwaczka:)Żeby wiadomo było ile mój urwisek ma latek:)

Hej dziewczyny a jak u was wygląda usypianie? Bo u nas tragedia i nie wiem co mam z tym zrobić., bo tylko rączki i rączki a ja już jestem wykończona. Kręgosłup mi siada. Wasze dzieci są już większe to pewnie same zasypiają, ale jak to było gdy miały roczek.? Pomocy:dry:

reklama
Beata 88 współczuję tego usypiania, u nas nigdy nie było usypiania na rączkach, kładłam ją w łóżeczku i sama zasypiała, zawsze. Teraz usypia u nas w łóżku, bo czytamy razem bajki na dobranoc, potem mąż ją przenosi do jej łóżka

Do góry