reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

dziewczyny a was wcięło?
Mój poszedl dziś do przedszkola a jaki zadowolony:-D:tak::-)
szkoda tylko że ominął go bal karnawałowy :sorry2:
oczywiście do przychodni kolejny dzień się nie umówiłam:dry:pójde w czwartek na dzieci zdrowe i już!!!!!!
Rossa jak Ania?byłaś u lekarza?
mama Iza co u was?nie odzywasz się?
Beata?
I reszta dziewczyn ....

reklama
Oj tak kopniaki to chyba najcudowniejsze uczucie :tak: mnie Bartek też szybko kopał już w 16 tc poczułam takie plumkanie potem coraz częściej aż w końcu walił że cały brzuch mi latał:-D
mama Iza co u was?
rossa jak Ania?
Lysa a u was co nowego jak malutki zaczął jeść?

Aguska a dziekuje, mlody skonczyl tamtego wirusa w piatek a w niedziele gdzies zlapal nowego wiec znow walczylam z mega goraczka. Zuzia tez kaszle I katar no i mnie w koncu dopadlo I tez mam zawalony nos, a biore leki na rozrzedzenie krwi wiec nie wiem nawet jakie Leki moge brace zeby nie szkodzily tym na krew. Ciagle cos.
a Bartek jak? Udalo ci sie gdzies dostac na wizyte?

Asienka_r fajnie masz z kopniaczkami, zazdroszcze ale sama juz ich nie oczekuje ;-)

Rossa zdrowka dla Ani!

Lysa ale was choróbska trzymają oby szybko puściły no ja na lekach za bardzo się nie znam więc nie doradzę
Z Bartkiem jutro się przejde na dzieci zdrowe bo śmiga już do przedszkola nawet kataru alergicznego nie ma więc wszystko mu przeszło no i apetyt w końcu wrcił więc u nas ok

Witajcie Ania skończyła na antybiotyku. Poza tym wszystko ok. Teraz kilka dni nie byłam pracy (miałam opiekę na małą) i tak dobrze mi w domku.

Zdrówka dla Ani

My w Polsce zachwycamy się zimą:-p:rofl2:, Ania szaleje z kuzynkami i dziećmi mi znajomych, więc jest ok. Dzisiaj wizyta u ortopedy, wśrodę była z nami u dentysty, zabki zdrowe i śliczne, a córeczka była grzeczna

reklama
Asienka no to świetnie;-)
Rossa mała już ok?
mama Iza?
mój w przedszkolu wariuje:-Dznowu ma katar alergiczny:dry:i zaczął nawijać że aż w szoku jesteśmy:-Doczywiście że nie używa jeszcze wielu słów albo mówi je nie wyraźnie ale gada jak najęty:-Di udaje supejmena:-Dmówi ja jestem supejmen:-D:-D:-Da co w tym najlepsze że nigdy nie oglądał tej bajki bo moim zdaniem tam za dużo przemocy jest ale chyba to taki wiek i podłapał z przedszkola:tak:

Do góry