reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Mamy pierwsze małe siusiu dzis za sobą! Sama usiadła, nawet nie widziałam kiedy i zrobiła. Dumna byłam i wysciskalam ja za wszystkie czasy, dostała czekoladę (akurat bo deser po obiadku) i tez była zadowolona. Mam nadzieje ze to nie tylko jednorazowe i ze w końcu sie przekona. Jeszcze raz dziekuje za pomocne rady i kciuki!

Lysa gratulacje wpadek będzie miała na pewno jeszcze wiele to normalne ważna jest teraz twoja konsekwencja aby w ciągu dnia nie zakładać jej pieluchy no chyba że gdzieś idziecie;-)Trzymam kciuki za młodą na pewno szybko załapie bo już jest dużą dziewczynką:tak:powodzenia:-)

marciaa dawno nie zaglądałaś, fajnie, że Niko klimatyzuje się w przedszkolu. A jakie chłopcy mają relacje między sobą i jak ty dajesz radę z tak małą różnicą wieku?

Hejka
Rossa chłopcy fajnie aczkolwiek już potrafią walczyć o swoje zabawki. Franuś też ma charakterek i sobie nie pozwoli...a co będzie później :-) Na początku było ciężko a odkąd Franek raczkuje jest już fajnie, sam sie sobą zajmie albo razem posiedzą, pogonią się. Gorzej ze spaniem bo jeden przy drugim nie zasnie albo spacery są cięzkie bo Franuś jest ostatnio anty wózkowy...czekam aż zacznie tuptać to może też będzie inaczej :tak:no i Franuś to przytulasek Niko zresztą też jak jeden jest na rekach to chce drugi i czasem nie moge sie rozdwoić ogólnie wesoło

lysa u nas zaskoczył jak poszedł Nikoś z jego ulubioną osoba <siostrzenica> do kibelka i ona mu opowiadała co robi. On chciał tak samo i się zaczeło :)

Ostatnia edycja:
Czesc

U mnie jak zwykle mało czasu
klaudio poszedł do przedszkola na 3 h dziennie
masakraaaaa
ryczy, wali pięścią w szyby, ucieka przedszkolanka na podwórko i do bramy, wspina sie na płot i drze sie ze chce do mamy.
wymyslily ze mam z nim dwa tyg codziennie siedzieć po 3 h zeby przywykl, dla mnie paranoja :baffled:

reklama
Dziekuje wam! Kciuki sie sprawdziły bo od piatku rana Zuzia robi na nockik! Wpadki miała tylko dwie póki co więc super. Jedyny problem to kupki nie chce zrobić. Nie bardzo wiem wtedy kiedy zakładać jej pieluche. Wczoraj szliśmy na płac zabaw więc zalozylam to od razu zrobiła. No nic może z czasem bo postęp i tak jest ogromny! Strasznie sie ciesze

Do góry