reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Dzięki dziewczyny za pamięć i życzenia :-) Miałam nadzieję, ze po trzecich urodzinach zrobi się odrobinę mądrzejszy, ale niestety. Może muszę dłużej poczekać, tak do pełnoletności? :-D W ogóle to rozgadał się i gada bez przerwy. Dziś od rana chodził i wołał "mamo obudź się, już jest dzień" a ja jak na złość nie mogłam oczu otworzyć.

Beata
zdrówka! Za kilka dni styczeń :-D Doczekałaś się :-D

reklama
mama Iza gratki dla Rafałka:-) mój też śpiewa i więcej gada ale jeszcze zmiękcza że czasem trzeba się dobrze wsłuchać żeby zrozumieć:tak:
ja mam umowe tylko do końca grudnia czyli niestety znowu będę bezrobotna ale za to więcej czasu będę na BB:-D

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2013'

wszystkiego dobrego w Nowym Roku

u nas święta spokojnie, rodzinnie, Ania zachwycona prezentami, choinką, gośćmi
Codziennie rano biegnie zobaczyć, czy choinka jeszcze stoi i czy może Mikołaj coś pod nia położył:-D

mieliśmy księdza po kolędzie i jak stawialiśmy świeczki na stół Ania pyta się gdzie jest tort i czyje są urodziny. A potem jak już przyszedł ksiądz i pyta się jej, czy umie się przeżegnać - mała na to pewnie że umiem się pożegnać i zrobiła mu pa pa.:-)

No i jeszcze w noc wigilijną u mojego brata urodziła się malutka Oleńka, więc Ania ma siostrzyczkę.

hej hej
ja jestem bezrobotna obecnie więc będzie mnie więcej:-D:sorry2:nie przedluzyli mi umowy
mały w sylwestra zasnął po 22 wymęczony nie dotrwał
dziś jest w przedszkolu
zbliżają sie jego urodzinki i myślę nad prezentem bo chciałam abyśmy sie złożyli po pare groszy i kupili coś konkretnego ale nie wiem co:sorry2:wcześniej myślałam o rowerze ale kurcze do wiosny jeszcze troche a on jak by go dostał to na 100 % chciałby już uczyć sie jeździć:sorry2:ale mam dylemat

reklama
aguśka to szkoda tej pracy, ale może coś znajdziesz. A co do prezentu to może kolejka (chyba że już ma) albo sterowany samochód. Z tym rowerem to rzeczywiście chyba nie za dobry pomysł teraz po co mu prezent z którego nie będzie mógł skorzystać, tylko przykro mu się zrobi.

Do góry