reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Mój Bartek dziś w przedszkolu jeździł na motorze biegowym bo maja taki plastikowy ale fajnie śmigał i ścigał sie z kolega:-D
Jeszcze godzinka i młody idzie spać
Mama Iza a co u was?jak Rafał chodzi do przedszkola?
Asienka jak sie czujesz?jak Ania?
Marciaa a u was jak z przedszkolem coraz lepiej?

Aguśka dobrze, to już połowa ciąży, wieczorami dostaję mocne kopniaki:cool2:. Ania rozrabia. Od jutra ma weekend z tatą, bo ja jadę na kur dla polonistów i wracam w niedzielę wieczorem:-p, małe odcięcie pępowiny:cool2:

dobrze, że ten tydzień krótki i już piątek.:-D Tylko pogoda kiepska

asienka_r zazdroszczę ci trochę tej ciąży, ja się jakoś zdecydować nie mogę. Z jednej strony bym chciała takiego małego, słodkiego bobasa z drugiej boje się. Miałam w grudniu dwa dni bez mojej Ani i jakoś to dziwne było. Powoli musisz tę pępowinę odcinać, bo potem poród, szpital, maluszek i Ania nie będzie już miała mamusi na wyłączność.

hej
u nas jakas epidemia
w II dzien Świat Nikodem dostał angine...4 dni miał 40,3 stopnia. Antybiotyk ale przeszło...masakra dziecko nie do zycia...
teraz Franus bylam rano u pediatry ale infekcja wirusowa...no i ja...gardlo boli i glowa...

masakraaaa

a w pkolu ok, dzis cos w domu płakał, ze nie chce isc ale pojechal juz zadowolony;-)

pozdrawiam was ide sie polozyc bo ledwo widze...kolejna nocka do kitu.......kiedy ja sie wypsie pytam...

Asienka wow to juz 20 Tydz :szok:
mi do 20 Tyg druga ciaza sie strasznie dluzyla :-D:-D:-D

Aguska fajne sa te biegowe motorki, my mlodemu taki tez kupilismy :-D
w domu do tej pory smiga
moj juz odlecial Chyba 18:50 co mnie cieszy :-D

Rossa a staracie sie o drugiego bobasa czy odkladasz na Pozniej ?

Beata mojego wczoraj położyłam o 19,30 i dziś po 6 już wstał:sorry2:
pogoda okropna wieje to ani z dzieckiem wyjść na spacer ani na sanki bo śniegu nie ma :sorry2: zostaje tylko kiszenie się w domu:sorry2:

mały ma gre memos i ją uwielbia gram z nim i skubaniec ma extra pamięć:-D:tak: polecam;-)
Iza co sie nie odzywasz?kiedy macie tego psychologa?

reklama
Do góry