reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

mama Iza ja dziś z Bartkiem ubrałam choineczke mamy taka malutka:tak:oczywiście gdy ją postawiłam on chciał sie nią bawić:baffled: ale po chwili mu przeszł ja dziś i jutro do pracy ide więc czasu na nic nie mam
ale bigos już nastawiony był wczoraj:tak::-Di czuć kapustka:tak:po malutku robie już zakupy świąteczne i mam już większa część:tak:
co do Rafała to mi sie wydaje że wszystko jest ok tylko te babki z przedszkola jakieś głupie i tyle:sorry:Fajnie że ciasteczka robiliście razem ja za tydzień mam to w planach:tak:
rossa w sumie to dobrze że ci nic nie powiedzieli bo na pewno byś szybciej przyjechała:tak:

reklama
Hej a u nas smarkato dalej. Rafał posiedzi kilka dni w domu jeszcze. Poza sprzątaniem i ciastkami nie robimy nic. Na ostatnią chwilę wszystko jak zwykle. Choinkę ubierzemy dopiero za tydzień.

Beata co z nią nie tak?

Aguska ja już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, zobaczymy

Wpadam porannie mnie znowu katar dopadł a nie dawno sie go pozbyłam:confused2:
mały jeszcze śpi ale zaraz pobudkę mu zrobie bo do przedszkola trzeba iść:-D
ja mam dziś wolne więc w domu będę wojować
a mały ma jutro jasełka już sie zamieniłam grafikiem z dziewczyna i pójde:-)

Aguska a my mamy jasełka w środę, Rafała grupa przygotowuje, ale z racji tego, że młody chory to sobie je darujemy. On i tak nie brałby w nich udziału. Tak chociaż przeszkadzać nie będzie :sorry: Daj znać jak wrażenia i jak podobało się Bartusiowi :-)

Mój też ani wierszyku ani piosenki nie zaśpiewa:-Dale coś tam robić chyba będzie z reszta nie tylko on tak mało mówi więc u nas panie jakoś to ogarnęły bo Bartka grupa jasełka robi ze starsza grupa :tak: no i składaliśmy sie po 35 zł bo dzieciaki jutro dostana prezenty dodatkowo po przedstawieniu:-)

reklama
Czesc

Jaselka, prezenty super sprawa dziewczyny :-D

Iza choinka 3 razy zaliczyła glebę gdy młody wariowal :baffled:
aguska mam sztuczna, prawdziwa sie sypie i sie nie opłaca.
bo za 30£ mam wypasione sztuczne drzewko na 180 cm na pare lat, prawdziwa w tej sąmej cenie na tydzień z mega sprzataniem - dziękuje za takie atrakcje :laugh2:

Do góry