reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
mama Iza no nie wiem czy na artystę:-D czas pokaże;-)
jednak nadal ma te swoje bunty:sorry2: wczoraj jak byliśmy na sankach i była pora do domu to on zszedł z sanek i w długą!!!!!!!!my staliśmy a ten leciał nawet nie patrzył czy idziemy:sorry2:jak był daleko to tylko krzyknął że do domu nie założył ręcę i focha strzelił:sorry2::-Di co musiałam po niego iść bo nie chciał wrócić:no:
a ile razy ja widziałam jak dzieci uciekną kawałek od rodzice ale jak rodzic sobie idzie to jednak z płaczem ale idą też a mój?w życiu:dry:

Aguska mój tak samo, jeszcze jak powiem, że idę i nie wróce po niego albo nie poczekam to potrafi mi powiedzieć "to idź" gadzina mała.

Beata rosną rosną, byle by im rozum przybywał razem z wiekiem i wzrostem :-D

mama Iza:-D:-D:-D
bartek radzi sobie beze mnie tylko z tatusiem troche tęskni ale dzielny jest.jeszcze dziś i jutro mam na popołudnie i że go wieczorem zobacze jak już będzie spał więc popołudnie spędza tylko z tata.Troche cieszę się z tego powodu bo mały za mna zatęskni:-D
kupiliśmy mu dzisiaj w biedronce samochód z wadera już na święta to będzie od jednej babci bo dała kase to poszliśmy kupiliśmy i schowaliśmy:-)

Iza to Cie zmartwie , Im starsze tym g.....:-D
Niestety

Aguska wader jest super, mam 2 auta bo oskarze I sa jak nowe a maja 10 lat :-D

Juz sklep prawie dziala mam ostatniee poprawki :-D

Hej a ja dziś usłyszałam, ze muszę z dzieckiem do psychologa iść, bo chyba nadpobudliwy jest. Super. Szkoda tylko, ze małpiego rozumu dostaje głównie w przedszkolu. Chyba sama ze sobą muszę iść do psychologa, bo już tego nie ogarniam.

Beata nie strasz. Choć z drugiej strony gorzej chyba być nie może.

Aguska te samochody z wadera były super. Też myślałam o kupnie, ale się powstrzymałam. Nie miałabym miejsca w pokoju na niego :-D

Iza mojego to 3 razy wysylali, byl za cichy :-D
Nie przejmuj sie.
jezeli on pobudliwy w przedszkolu to napisza to w papierach, wtedy nauczyciel w szkole inaczej podchodzi do takiego ucznia - wtedy nie ma juz gatki Ze lobuz tylko Ze nadpobudliwy. Spokojnie.
Na takim badaniu psycholog, pedagog - beda 2 spotkania powiedza Ci jak postepowac z mlodym.

Beata wizyta u psychologa na pewno mu nie zaszkodzi, ale szlag mnie trafia, że robią z niego jakiegoś terrorystę. U niego w grupie jest chłopak bez porównania gorszy, ale jego do psychologa nie wysyłają, u niego wszystko jest ok. Ciekawe co powiedzą jak się okaże, że wszystko z nim ok. Póki co więcej widzę minusów niż plusów chodzenia do przedszkola.

reklama
Mama iza kurcze psycholog:confused: przecież on ma dopiero 3 lata!!!i jest w sumie młodszy od tych dzieci z jego grupy czy nikt oprócz ciebie tego nie widzi?aż sie wkurzyłam normalnie!Idź do tego psychologa pewnie nie zaszkodzi ale pewnie nic nie wyjdzie.A nadpobudliwy?tzn jaki?Bo moim zdaniem gdy dziecko ma 3 lata i jest spokojne ciche to wtedy jest raczej coś z nim nie tak:sorry2:to wiek gdzie dziecko jest dosłownie wszędzie usamodzielnia sie itp ja wiem że ty to wiesz tylko szkoda że wykwalifikowane osoby tego nie wiedzą:dry:
Nie zwariuj kochana przez nich ;-)

Do góry