reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Hey

Duzo nie napisalysmy :-D
Na moim blogu jest zamów i kup w UK - a pod nim link i to moja strona niby sklep.
Link chodzi ale wyszukiwarka nie odnajduje adresu :baffled:

Mama Iza nie przejmuj się choć wiem że to nie łatwe to nie wina Rafała że jakaś dziewczynka sie go boi może nie dlatego że jest niegrzeczny tylko po prostu ona jest strachliwa?nie ufna albo widziała sytuacje jak Rafcio wtedy popchnął tego chłopca co pisałaś i tak jej to utkwiło a skoro sie boi to chyba już ich problem a nie twój;-)
U nas mały dostał prezencik jak wrócił z przedszkola postawiłam mu obok butów w torebeczce słodycze i dwa autka i czapke Mikołaja że niby Mikoaj zapomniał.mały jak wszedl i to zobaczył no normalnie taka radoche miał:-D i ajjki przejęty że Mikołaj tą czape zapomniał:-Dale obiecałam że oddam:tak::-D

Cześć dziewczyny!
Jakoś nie mogłam się zebrać, żeby do Was napisać. U nas jakoś się kręci. Rafał po staremu, ale faktycznie zaczęłam się mniej przejmować, bo mam wrażenie, ze co by nie było to i tak Rafał będzie ten zły. Zima za oknem w pełni co nie powiem żeby mnie jakoś bardzo cieszyło, za to Rafał ma ubaw po pachy zwłaszcza jak rzuca się w zaspy. Dla mnie koszmar, bo zaraz mam wizje zapalenia płuc czy czymś podobnym.

Rossa właśnie się zastanawiam, czy może Rafał też nie jest taki jak chłopiec którego opisałaś. Może on też po prostu musi z tego wyrosnąć.

Beata
w sumie będę robić tak jak mówisz, "Rafał tak mi w domu nie robi" i po temacie. Nie ma sensu się z nimi tam szarpać.
Widzę, ze mieliście wczoraj urodzinki :-)Sto lat dla Solenizanta :-) Zdrowia, szczęścia i radości :-)

Aguska oddaliście już czapkę czy czekacie do świąt? :-D

reklama
Beata Sto Lat dla Klaudka:-)
mama Iza hehehe no zabrałam i teraz czeka do gwiazdki znowu podobnie zrobie bo nie ma kto sie przebrać za Mikołaja:-D
U nas aż tyle śniegu nie ma ale sanki poszły w ruch:tak::-D
wczoraj od pani z przedszkola dowiedziałam się że moje dziecko pięknie rysuje że jest pod wrażeniem i na tle równieśników jego prace sie wyróżniaja są dokładniejsze i staranniejsze:tak: powiedziała też że gdyby nie wiedziała ile Bartuś ma latek to by pomyślała że to strasze dziecko narysowało:tak:oczywiście jego auto robi furorę:-D teraz już więcej szczegołów rysuje no i powiedziała że pięknie używa wielu kolorów więc jego prace są bardzo kolorowe.Kurcze ale dumna byłam jak paw:-D:-):tak::-D
powiedziała także że widzi że w domu dużo rysuje:tak:
Może i Bartek nie mówi jeszcze wierszyków raczej śpiewa po swojemu ale dumna jestem że ślicznie rysuje:tak: tylko po kim:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo na pewno nie po mnie ani tatusiu:-D:-D:-D:-D:-D

ja dziś do pracy na 16,15 i małego zobacze dopiero przed 23:dry:jak będzie smacznie spał i kolejne dwa dni tak samo:-(kijowy mam grafik
a ludzie nie którzy bezczelni:dry:

Do góry