reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Aguska a ja się zastanawiam czemu Cie nie ma:sorry: skleroza nie boli, zapomniała o Twojej pracy. Jak wrażenia??

Beata pogodę macie bosko, nie ma co :sorry: To od stycznia będziesz mieć 3godz tylko dla siebie? Fajnie, ze młody do przedszkola pójdzie :-)

mama Iza no dziś zaczęłam szkolenie i powiem szczerze że nie wiedziałam że to wszystkie takie skomplikowane:-D ale dam radę:tak:
beata do stycznia już nie daleko;-):-D:-)
mały pospał 3 godziny a teraz szaleje
a w ogóle u Bartusia w grupie chłopczyk o imieniu Bartuś umarł:-(nie wiem z jakich przyczyn ale ja podejrzewam że chorował na coś a jak zobaczyłam tę kartke z imieniem Bartuś to mi serce prawie staneło

Straszna jest dla rodzica smierc dziecka.

Dziewczyny Bardzo sie ciesze, Ze te 3 Godz odpoczne od mlodego :-D
on jest strasznie umpired...liwy :-D

Aguska w hipermarkecie to też pewnie nie jest lekko.

Beata 3godz niby nie wiele ale jednak. Chwila ciszy. Ciekawe jak się będzie sprawował :D
btw super te świeczniki zrobiłaś!!! Ja chce! Ale pewnie mnie nie stać :D

Ostatnia edycja:
Beata no ciekawe jak twój Klaudio będzie sie zachowywał w przedszkolu ale w 3 godziny to sie pewnie nawet dobrze nie rozkręci:-D
Mama Iza ja jestem na stanowisku kasjera fizycznie chyba dam rade choć wszystko muszę podnosić aby zeskanować:baffled: jednak to wszystkie procedury masakra!!!zanim dojde na swoja kase to muszę mnóstwo rzeczy zrobić:szok:
ale każda praca jest dobra póki płaca:-D:tak:

reklama
Do góry