reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

aguska2017 schody na górę gotowe, wszystko posprzątane, teraz mamy w planach zrobić łazienkę na górze. W niedzielę jestem umówiona z fachowcem, zobaczymy na ile swoją pracę wyceni. Zamówiłam też wszystko do łazienki z wyjątkiem umywalki, bo ta która mi się podoba to strasznie droga jest i albo zmienię zdanie albo poczekam aż na nią odłożę. Łazienkę pewnie zrobimy przed świętami, albo zaraz po nowym roku. Potem urządzanie pokoju Ani i naszej sypialni - ale to odległy temat.

a u nas kopytka lubią wszyscy, niestety u nas z braku czasu dominują szybkie obiady.

Mama_iza a jak Rafał się tłumaczy z tego co zrobił? Chyba nie do końca zdaje sobie sprawę, że może komuś zrobić krzywdę. Moja Ania też miała taki okres, że biła inne dzieci, jak nie mogła inaczej sobie poradzić, na szczęście wyrasta z tego. Trzeba tłumaczyć i czekać, aż przejdzie ten okres.

Amerie a co z wynikami małego wyszło nie tak?

Magda najgorszy okres jeszcze przed nami:-D, a teraz to Ci ciepliwości życzę

Odbieram wczoraj Anię od mojej mamy i się pytam Aniu jak było u babci?
Ania: fajnie ale nie, aż tak bardzo jak się spodziewałam, że będzie:baffled:

reklama
Rossa Rafał niby wie, że popchnął chłopca, a ten uderzył się w głowę i poleciała mu krew. Sam o tym powiedział, ale mam wrażenie, że nie dociera do niego, że zrobił mu krzywdę. Nie wiem już jak z nim rozmawiać. Koszmar jakiś :(

mama Iza jakby nie patrzeć to twój jest najmłodszy w grupie i ma prawo jeszcze nie zdawać sobie ze wszystkiego sprawy.Jakoś nie chce mi sie wierzyć że bez przyczyny popchnął tego chłopca:no:może zabrał mu zabawke coś powiedział a że Rafcio jeszcze dużo nie mówi to tak sie broni:confused:cierpliwości ci życzę;-)i spokoju:tak:
a u Bartka w grupie jest dziewczynka która też gryzie i bije jak tylko jest coś nie po jej myśli i wiem że Bartek od niej podłapał bo też stara sie to robić:baffled::sorry2:
rossa o to fajnie że już schody zrobione no i łazienka będzie na święta:tak:

mój w przedszkolu mówi ciągle że bawi sie z Tosia:-D a jak pytam w co się bawić to mówi że autami:-D

Aguska powiem Ci, ze załamana jestem. Mam wrażenie, że pani o tym właśnie zapomina. Boje się, że Rafał będzie takim kozłem ofiarnym, wszystko będą na niego zwalać a on się nie obroni. No chyba, że komuś krzywdę znowu zrobi.

mama Iza nie ma co sie bać;-)w końcu to twój synek i wiesz do czego jest zdolny;-)nie tylko on jedyny ma takie zachowania,zobaczysz wyrośnie z tego zacznie rozumieć pewne sytuacje:tak:

Czesc

Rossa ale zazdroszczę Ci remontu, w Pl mam super łazienkę a w UK hmmmmmmm wieś tańczy i śpiewa .....:-D

Izka no tak zawsze gadka ze wszystkie dzieci grzeczne, tylko akurat ten twój odstaje od grupy, nie przejmuj się pewnie przesądzają .:tak:

Maz ma mi otworzyć sklep, póki co oglosilam się na 3 portalach i posypały się zamówienia .:tak:

Dzis u nas strasznie wieje, masakra jakaś .

Beata2710 oglądałam na blogu twoje praca - przepiękne, gratuluję talentu. Jak już skończę z remontami i przejdę do drobiazgów na pewno coś u ciebie zamówię. Napisz adres jak już powstanie twój sklep.

reklama
Do góry