reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Cześć dziewczyny
U nas dziś pasowanie było. Myślałam, ze będzie gorzej. Rafał tylko trochę pajacował, ale generalnie sprawiał wrażenie jakby nie wiedział o co chodzi. Kosmos. Dobrze, że już po :D

reklama
hwj dziewczyny,
my juz od pon w domku. Wrocilismy na stare tory...było super. Niko się b. sluchał, wycieczki znosił extra tylko nic prawie nie jadł. Wszystkim na szlaku mówil dzień dobly:)
zaczał woła siku W KONCU!! cały wyjazd zero wpadki! W Pkolu sika na swój nocnik-dobre i to :)

mama iza pokaz otki z pasowania :)

Cześć dziewczyny, ale tu cisza :-D Co u Was?
My dziś idziemy do lekarza, bo nie wiem już co myśleć o tym jego kaszlu. Ma takie napady suchego kaszlu rano i wieczorem. Kaszle tak, że odruch wymiotny ma. Nie wiem czy to infekcja jakaś czy może alergia? A może robaki? Koszmar. Zobaczymy co mądrego mi powie.
Co do zdjęć z pasowania to niestety nie mam jeszcze. Zapomniałam aparatu, a te z telefonu nie są za ciekawe. Muszę uśmiechnąć się do koleżanki, żeby mi dała.

mama iza i co lekarz powiedział?bo u nas właśnie przez kaszel poszliśmy do lekarza bo miał zwłaszcza w nocy i nad ranem taki duszący napadowy aż prawie wymiotował !!! no i u nas dała na badanie krwi no i już reszte znasz bo pisałam wyszło że alergia i astma:sorry2:
Marciaa to gratki dla Nikosia

co do zachowania to niestety Bartuś nie specjalnie słucha sie pań w przedszkolu biega tam gdzie nie wolno a jak po niego przychodze to sam mówi mama tu nie a pani mówi że i tak biega eh...wie doskonale że nie może ale musi...
ja mam teraz 3 dni wolnego dopiero do pracy idę we wtorek
jakoś przeżyje:-D choć powiem szczerze że wolałabym isć w pn bo tak to większy stres jak tyle dni wolnego mam
ale musze dom posprzątać bo normalnie przez ten tydzień nic nie zrobiłam:no:

Aguska lekarka dała jakieś leki na wzmocnienie, flonidan i do tego mucosolvan. Poza tym zero czekolady i mandarynek. Jak nie przejdzie to na testy się wybierzemy, bo może alergik. Póki co lepszy jest ten kaszel, bo już bez odruchu wymiotnego. Mam nadzieję, ze to pomoże. Ale pani w aptece doradziła mi jeszcze, zeby zrobić badania na robaki, bo takie objawy też przy robakach są. Zobaczymy. Co do zachowania to Rafał podobnie do Bartusia. Może to taki wiek?

mama Iza oni tacy temperamentni sa:-D musza po swojemu i już no i na przekór robić:tak: mam nadzieje że z tego niebawem wyrosną..
to trzymam kciuki oby to nic poważnego;-)
a mój w nocy gorączkował 39,2 i nad ranem znowu:dry: wydaje mi sie że sie przeziebił bo do tego katar tragiczny.A ostatnio pogoda była paskudna:sorry2:
dobrze że ide dopiero we wtorek do pracy to mały może sie wykuruje

reklama
Witajcie :)
Można do Was dołączyć ???
Obiecuję że postaram się nadrobić całą lekturę przez Was napisaną :)

Ostatnia edycja:
Do góry