reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Rossa wie, że u wujka jest maleńka Maja, ale na żywo jeszcze jej nie widziała, przyzwyczajona jest do Zuzi, bo jak Zuzia jej koleżanka się urodziła to Aneczka miała półtora roku, więc rosły razem, ale ona uwielbia dzidziusie, zawsze jak ogląda zdjęcia czy filmiki to się bardzo cieszy

reklama
Rossa, byłam z dwojką do wrzesnia. No cięzko jest szczególnie jak się starsze dziecko ma zywe, które nie usiadzie na pupie na dłuzej jak 10 min :-D Non stop kombinatoryka. Najgorzej jak jedno płacze i drugie też coś chce albo oboje na ręce. Dużo mi mąz pomaga. Jak Nikos poszedł do pkola jest do tej 14 cisza i nawet muszę powiedzieć, ze sie nudzimy z Fr czasem hehe :-D

a Niko w domu. Bylismy u pediatry ma tkai kaszel i katar. Nici z baliku jutro a ma juz stroj przygotowany....kurcze szkoda :(

Cześć dziewczyny!
Widzę, że długi weekend skutecznie wszystkich wymiótł :D
Jak Wasz zdrowia? Maleństwa w porządku? Jak minął weekend? Mam nadzieje, że w porządku :-)
Udanego dnia! :-)

Witam po weekendzie
U nas dobrze, właśnie zmieniliśmy mieszkanie, więc mieliśmy pracowity weekend:-p.Ania oczywiście w swoim żywiole, cigle ganiała, biegała i przeszkadzała:confused2::cool2:, no ale zrobiłyśmy trochę porządek w jej zabawkach i tu nie powiem była pomocna

U nas byli moi rodzice i dopiero co wyjechali mały szalał z nimi na maksa:-Ddziś zostawiłam go w domu ale jutro idzie już do przedszkola i popołudniu do lekarza bo ma nadal katar:sorry:i nie wiem czy to nadal alergia czy jakaś infekcja:confused2:leki póki co jakoś nie bardzo są skuteczne choć minimalnie jest lepiej mniej kaszle
U nas dziś deszczowo to siedzimy w domku

Asienka dobrze, że chociaż przy zabawkach pomogła :-D Ja jak chce przebrać zabawki Rafała to muszę to robić jak jego nie ma, bo nagle okazuje się, ze wszystko potrzebne i wszystkim się bawi :-)

Aguska czyli weekend miły :-) I dobrze. Szkoda tylko, ze ten lekarz Wam się szykuje :-/ Zdrówka!

i my się witamy:)

U nas chorowity dość tydzien. Niko od wt w domu, kaszlał i katarek ale dziś już poszedł do pkola i się nam udało bo balik dyni z pt na dziś przełożony z powodu małe ilości dzieci. Za to Franus mój jak mial 2 tyg katar 3 dni przerwy i Niko go zaraził...doszedł kaszel ale na szczescie nic powaznego. Jutro idziemy rano szybko do pediatry z siusiakiem starszego...młody juz dostał ksierowanie do chirurga masakra :(

u nas brzydko cos...

reklama
Mama Iza no nawet niektóre już szykuje dla dzidziusia:):cool2::rofl2:, ale ogólnie to też wszystko jej potrzebne, wymiękam, wszędzie jej pełno, klucze musieliśmy pochować. Dobrze, że ładna pogoda to pójdziemy na spacer.

Do góry