reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Aguska racja są plusy i minusy. Rafała zaczyna wkurzać już smarowanie i znowu się zaczynają problemy z tym. Na szczęście są strupki. Mam nadzieje, że w końcu odpadną.

A pogoda u nas prawie zimowa, tylko śniegu brak. W sumie dobrze, że nie możemy wychodzić, bo nie skompletowałam jeszcze wyjściowych ciuchów na zimę. Tym razem zima mnie zaskoczyła :D Choć po cichu liczę, że to taki jednorazowy wybryk i wróci jeszcze jesień.

reklama
mama Iza u nas strasznie zimno teraz mam aż 1 stopni ciepła:eek:prószył wcześniej śnieg ale tak delikatnie
ja mam kurtke dla Bartka z tamtego roku jest akurat na styk i buty też bo były kupione pod koniec sezonu więc są też na styk ja dopiero małemu kupie nowe większe na wypłate albo w grudniu:tak:bo ma w czym chodzić a potem może jakieś przeceny będą:rolleyes:
Bartek dziś przechodzi sam siebie jest chwilami okropny...

Aguska Rafał też dziś daje czadu, oszaleć można ;/ Ja do kupienia mam na pewno buty. Kutka i spodnie póki co są na styk, więc też muszę się przygotować na kolejny zakup, ale trochę później. Młody rośnie jak szalony i większość ciuchów, zwłaszcza zimowych jest na jeden sezon. Jak kupię trochę za duże to i tak na przyszły sezon, albo będą na styk albo za małe. Nie mam nawet co z tym później zrobić.

Aguśka u nas wszystko dobrze. Ania każdego tygodnia robi duże postępy w przedszkolu, pani ją bardzo chwali, że jest chętna do robienia tego, co sobie zaplanowała. Zadziwia mnie czasem, bo takie określenia ma, dużo obserwuje i się uczy. Czasami jest w tym przezabawna. Wczoraj nap powiedziało: Mamo ty jesteś gruba, bo jesteś w ciąży:):)

witam się i ja

Jak tam dziewczyny dzieciaki po zmianie czasu?
Ja się trochę obawiałam ale pospali do 6.30 a ja już wstałam po 5 :szok::szok: za to niedawno miałam kryzys. Jeszcze musimy dynie zrobić bo jutro w pkolu konkurs na rodzinną dynie a mi się taaaak nie chce..Maz dopiero wrócił z pracy. Siostrzenica jest to sie bawi z Nikodemem a Franek okupuje dziadka...chwila dla siebie:tak:

wszyscy mówią o sniegu a u nas koło Poznania tak było dzis
DSC05241.jpg

reklama
Do góry