reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Aguska dobrze, że już jakaś poprawa jest. Moæe faktycznie póki co to wystarczy.

Mamuska
młody dostaje cały czas tran, więc mam nadzieje, że choć trochę mu to pomoże i uchroni przed kolejnymi infekcjami. Nie mogę doczekać się kiedy odpadną mu pierwsze strupki :D A już nie mówię o tym, że najchętniej umyłabym mu włosy, bo takie dziwne od tego pudru ma.
5000zł to przecież żaden pieniądz nawet w Polsce heh :D Ludzie mają jakieś dziwne myślenia, niezrozumiałe dla mnie.

Asienka
z każdym dniem bliżej koñca choróbska :D

reklama
mama Iza no niestety nie będę mogła być na tej uroczystości bo Bartek chodzi do małego przedszkola niepublicznego i tam jest kilka grup no i nie maja takiej dużej sali więc byłby tłok gdyby przyszli rodzice:sorry:szkoda ale cóż mam zrobić:sorry:będą robić fotki i nam później pokażą czy coś
żałuję że w takiej chwili mnie nie będzie :-(
oby tylko był grzeczny:-D:-p

aguśka2017 Bartek ma dzisiaj wielki dzień, na pewno będzie grzeczny. Co do alergii to poprawa będzie ale nie tak od razu. A jaki syrop bierze mały?

mamuśka24 u mnie Ania też ma powiększony migdał i też na początku była diagnoza, żeby usunąć. Ale widzę poprawę, z wiekiem mniej chrapie, mniej choruje i nie łapie już ciągle kataru, nie chodzi z otwartą buzią. Więc my nie usuneliśmy i chyba usuwać nie będziemy.
Ważne jest badanie słuchu, bo rozrośnięty migdał potrafi doprowadzić do niedosłuchu i zbieraniu się wody w uszach, niestaty mam przypadek w rodzinie za późno usuniętego migdała i dziewczyna teraz niedosłyszy. My badanie słuchu Ani robiliśmy i jest wszystko ok. więc nie ma u nas wskazań do usunięcia.

A jutro nareszcie się wyśpię (mam nadzieję, bo ostatnio mojemu dziecku się pory wstawania poprzesuwały i budzi się ok. 6 rano)

Aguska szkoda, że nie możesz być przy pasowaniu, ważny dzień dla takiego przedszkolaka, ale może i mniejszy stres, jak w koło nie ma obcych ludzi.

Rossa może Ania przygotowuje się do zmiany czasu? :D A tak serio to już mnie to przeraża, Rafał będzie chodzić jak zakręcony.

wiecie co?panie z przedszkola powiedziały że dzięki temu że rodziców nie było dzieci były grzeczne skupiły sie na zabawach bo oprócz pasowania był jeszcze pan magik i konkursiki i jakoś tak fajnie było:tak:zdjęcia może będą już w poniedziałek:-)a gdyby byli rodzice to wiadomo dzieci wtedy albo sie popisują albo lgnął na kolana itp:sorry2:a tak żadne dziecko(nawet te płaczki)nie płakało:-)

Aguska to faktycznie dobrze się stało. Najważniejsze, że dzieciaczki zadowolone. U nas będzie można być na pasowaniu więc znając naszych grupowych rodziców przyjdzie komplet. Gratulacje dla Bartusia, prawdziwego już przedszkolaka :)

reklama
Do góry