reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Zasnął na szczęście. Ciężko było dziś.

Beata nie chce za bardzo smarować go tym fioletem, bo niby lepiej suszy, ale Rafał mocniej się po nim drapie. Jednak ten puder działa łagodząco bardziej i nie skrobie się tak. Nie mówiąc już o tym, że puder łatwiej sprzątnąć. Te bąbelki zamiast plamek to już chyba lepiej nie?

reklama
Witam się późnym rankiem z kawą w ręku :)

Aguska noc na szczęście bardzo udana. Mały przespał całą i w ogóle się nie drapał. Teraz trochę zaczyna, ale jesteśmy przed pierwszym dziś smarowaniem. Zapewne zaraz będzie batalia, ale póki co jest ok. Dopije kawę a on skończy śniadanie i zabierzemy się za mazanie. W ogóle śniło mi się, że strupy odpadają mu :D Słodkie sny :D

W ogóle dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i dobre słowa. Bez Was byłoby mi jeszcze trudniej :)

mama iza od tego jesteśmy;-)
Strupki ci sie już śnią po nocach:-D zobacz jak przeżywasz chorobe synka ach my mamuśki ....
Zobaczysz jeszcze parę dni i sen sie spełni;-)

A ja mam zły dzień tzn wszystko mnie dobija za leki Bartka zapłaciliśmy sporo a ja nadal nie pracuje więc to koszta spore jak dla nas i on co miesiąc będzie je brał:sorry2:liczę że nic innego już nie będzie musiał dostawać do tego jutro idziemy do laryngologa i martwie sie czy wszystko ok z jego 3 migdałkiem:-(bo już dwoje lekarzy mi powiedziało że ma powiekszonego
ja ide jutro wreszcie na badania a w środe do doktor i jak ja jeszcze będę musiała jakieś leki przyjmować to masakra będzie...........

Mama Iza pewnie że możesz go umyć na ,,sucho,, tzn przetrzeć chysteczkami nawilżonymi za uszkami,pod paszkami,buzie itp ręcznikiem napewno dla niego byłoby przyjemniej bo jest szorski to bys go troszke podrapała ale mozesz nadrapać krostki więc ja polecam chysteczki. co do kąpieli to jak Beata uwazam że lepiej nie mi lekarz powiedziała że jak najbardziej myć dziecko więc zamiast posłuchac się mamy posłuchałam lekarza i wykąpałam mala z dodatkiem nadmanganianu potasu ale mi się wtedy drapała!!!:no::no:
a jak maluch już nie wytrzymuje tego swędzenia to poproś lekarza o clemastinum i wapno ,przynajmniej prześpi całą noc bez drapania.
a policzyłas krostki:-D u nas było ok 160

przerażająca ta ospa :szok:- u nas dopiero przed nami

aguśka no niestety leki są drogie i jeszcze jak trzeba je przyjmować stale i regularnie to niezła sumka się uzbiera, ale niestety nie mamy na to wpływu, więc życzę ci żeby tobie obyło się bez leków

my ostatnio płaciliśmy za leczenie psa - i przy remoncie był to dla nas spory wydatek. (ale jak byśmy jej nie uratowali to byśmy się chyba i ja i Ania zapłakały) Na szczęście sunia już dochodzi do siebie.

Rossa Zdrowie Bartka na pierwszym miejscu już widziałam że za miesiac zamiast granulatu moge mu podać tabletki i będzie i o wiele taniej więc jakoś damy rade o ile nie będzie musiał dostawać wziewnych preparatów.I on będzie już teraz musiał brać leki ciągle bez przerwy póki co:sorry2:co do psinki to współczuje przeżyć a ile ma już lat?kurcze Bartek nigdy psa nie będzie mógł mieć:dry:
Iza i jak Rafał?
mamuśka a jak wy sie czujecie?
asienka jak ciąża?

reklama
Do góry