reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
asienka no waśnie on raczej rzadko chorował a teraz to już drugi antybiotyk w ciągu miesiąca!!!też słyszałam że pierwszy rok najtrudniejszy no zobaczymy jak to będzie.Lekarz dziś mi chciała chyba zasugerować żebym odpuściła przedszkole hm... jak będzie tak często chorować to innego wyjścia mieć nie będę

aguska2017 to zdrówka dla was

w sobotę, moja mama miała urodziny i pytam się Ani, czy zaśpiewa 100 lat dla babci, ona, że zaśpiewa. Mówię jej że babcia ma urodziny, a Ania się pyta:
- mama a gdzie babcia ma te urodziny, bo jak u niej byłam to nie widziałam, gdzie ona te urodziny schowała?:-D

Cześć dziewczyny! Witam po bardzo długiej nieobecności, którą mogę usprawiedliwić swoim lenistwem, brakiem czasu, itp.
U nas trochę nowości. Skończyłam staż i siedzę w domu. Może znajdę jakąś pracę w końcu. Rafał pierwsze dni w przedszkolu jest i najchętniej bym go stamtąd zabrała. Dalej nie mówi, tylko tyle co po swojemu i trochę już mnie to przerasta. Mam teraz dużo czasu to poczytam co u Was. Udanego dnia!

No proszę kto nas odwiedził:-D
witaj kochana;-)
Opowiadaj o tym przedszkolu czemu chcesz Rafcia stamtąd zabrać?co do mowy to nic do przodu?zero?bo u nas mały nareszcie zaczyna:tak:z reszta jak poczytasz wcześniejsze posty to zobaczysz co tam u nas;-)
a po stażu nie zatrudnili Cię na jakiś etat?szkoda:-(
ja też szukam pracy ale coś ******* mi to idzie.

reklama
Aguska z pracą jest faktycznie krucho i ciężko coś znaleźć. Co do przedszkola to codziennie słysze skargi, że Rafał nie słucha się, nie chce robić tego co inne dzieci, nie mówi, bije, itd. Włos się na głowie jeży zwłaszcza, że dziś poszedł dopiero 5 dzień! w zeszłym tyg od środy siedział w domu bo chory był i te trzy dni mu uciekły. Nie wiem co robić normalnie.

Do góry