reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

moja też jest bardzo energiczna, prawie cały dzień na dworze, ciągle coś robi i buzia się jej nie zamyka:angry:
Chodzi spać ok 21 i wstaje 7.30, w dzień nie śpi tylko leżakuje (jak jest zmęczona to idzie do łóżeczka kładzie się i opowiada misiowi bajki, potem wstaje i oznajmia, że się już wyspała)

reklama
Ja nie pamiętam kiedy się ostatnio wyspałam. Moze za kilka lat nastąpi taki cudowny dzień, kirdy wstane wypoczęta :-D Mikołaj szybko zaczął przesypiać całe noce ale Nina jeszcze jest na nocnym karmieniu. Od kiedy wróciłam do pracy to te nocne karmienie to pewno więcej przytulanki niz jedzenie, ale bywają uciążliwe.

Witam rolcia...:-D Moj do tej poryyyy potrafii 3 razy sie obodzic. Ale 3 to zawsze mniejszy jak 8 ....:baffled:

Aguska moj pada przed 19......:-D:-D

Mamuska to sievwczasujecie, super!

Oj ja też kocham spać :-p:-DTylko teraz to już sie nie da wyspać śpię tylko żeby funkcjonować:-D
ja mam dokładnie tak samo
wczoraj kosiłam trawę na podwórku, a dziecko musiało sobie znaleźć zajęcie. Więc Ania najpierw kopała z psem dołki, potem Ania zaczeła dla psiaka rzucać piłeczkę, szybko przestałam kosić jak role się odwróciły i to dziecko przynosiło w zębach piłkę dla psa.:baffled:

Hej witajcie :-)
Moja Basia zasypia przeważnie po 22 około 23, ale za to wstaje po 9 ! :) W dzień czasami uśnie, czasami poleży, różnie, ale szczerze wolałabym, żeby szła spać wcześniej i wstawała rano coś typu 7-8. No ale cóż tak to już wygląda :) W dzień oczywiście pełna energii, cały dzień niemalże na dworze, szaleje po placach zabaw, parkach, wszędzie gdzie się da :)

reklama
Dziewczyny ja tylko o nas napisze bo padam z tego zaduchu.Poszliśmy dzieci baweiły sie na dworzu i ja mogłam z nim pierwszy dzień zostać
biggrin.gif
Stałam sobie z boku maluchy sie bawiły mój był najmłodszy a szczerze to nie było widać różnicy więc taki mały to też nie jest
laugh.gif
tylko mój oczywiście najmniej mówi.Na razie grupa jest łączona i dopiero od września będa 2 grupy
Ogólnie to mój mały najpierw był w lekkim szoku że tyle małych dzieci naraz widzi
laugh.gif
i widziałam że był taki zmieszany nie wiedział gdzie do kogo później już troche zaczynał sie bawić razem więc może nie będzie tak źle
laugh.gif
w poniedziałek mam przyjść na 9,30 i mamy zrobić próbę zostawiania go na troche beze mnie.
Powiem wam że dziwnie mi było tak patrzeć na niego w tej grupce boje sie że sobie nie poradzi że inne dzieci będą mu zabierały itp tylko jak to moja mama już mi powiedziała że on po kilku dniach sie przyzwyczai i zacznie być "sobą" no i ja mam taka nadzieje że jak sie już za klimatyzuje to będzie dobrze
biggrin.gif

Ale szczerze?miałam chwile zwątpienia
laugh.gif

u nas zaduch ja aż mokra wróciłam masakra!!!!!!!!!

Do góry