reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Beata ja z miła chęcią poszłabym do pracy chociaz na pól etaty żeby odpocząć! u mnie taki kryzys że dobija mnie to że każdy dzień wygląda prawie tak samo, mój małż idzie do pracy i nic poza tym go nie interesuje a ja mam całą resztę na głowie .wiec już bym odpoczęła od tego, jakiś zmian mi się chce!
chciałabym mieć wszystko w d...e ale jakoś ostatnio wszystko mnie dołuje i czuję że jest tego za dużo, albo to jest po prostu zbyt monotonne już.

reklama
Mamuśka ja cie doskonale rozumiem też czuję potrzebę WYRWANIA se ale jednocześnie troche sie tego obawiam.Jak mały od sierpnia pójdzie do przedszkola to wszystko się zmieni z jednej strony sie ciesze i mam nadzieje że jakąś prace w miare szybko dorwe a z drugiej kurcze właśnie wszystko sie zmieni!!!!!!!!!!!!!

Czesc!!
Dzieki za podpowiedz w sprawie zabaw cos malo kreatywna jestem ehhh
Wpadlam do was na chwilke zanim rozpoczne sprzatanie, gotowanie itd. Ja rowniez potrzebuje zmian a koja emilka dopiero za rok do przedszkola..... nie moge sie juz doczekac. Ja tez mam wszystko na glowie a maz pracuje i reszte ma w d....
Ja tez pracuje 3 lub 4 razy w tygodniu od 19 do 1 w nocy a potem od rana obowiazki i w sumie tyo ciesze sie ze choc troche pracuje bo czasami mam juz dosc. A maz wielki opiekun trzeba go chwalic ze dziecko wykapal:crazy:
Koniec uzalania sie nad soba trzeba sie za robote wziac i czekac kiedy nastapi zmiana. Milego Dnia dla wszystkich papa:-)

witam was mamusie
my właśnie po play grupie wiec moge troszkę odsapnąc bo Julka zmęczona. pogoda dzisiaj cudna słonko praży ale podobno od jutra znowu deszcz,więc się nie naciesze tą pogodą.

Aniag to widze że u ciebie praca na 2 etaty -w domu i w pracy. oj widzę że ,asz tak samo jak ja że małż jak małą wykąpie to na pochwały czeka, dobrze że chociaz małej śniadanka robi bo i Julka uwielbia zaczynać dzien od jedzenia z tatą.

Aguśka pogody współczuję, bo wiadomo jak jest burza to parno na dworze ale wyjśc z domu się nie da.

to ja sobie wiadomości jeszcze poczytam i musze się brać za obiadek, małż dzisiaj pózniej do pracy poszedł wiec mi posprzatał w domku ale kuchnie zostawił dla mnie to tam musze ogarnąć ,zajżę do was pózniej może coś napiszecie to bede miała co czytać.
miłego dzionka

dziewczyny czy wasze dzieci też tak rozbrajają zabawki?Bartek jest w tym mistrzem on już tyle zabawek zepsuł że szok!!!zwłaszcza samochody!!!!!!a przed chwila ma taki mały motorek i też odłamał kawałek:eek: najlepsze że jak już coś połamię i nie da sie tego naprawić on przychodzi czasem z łzami żebym mu to naprawiła...a czasem sam idzie kawałek wyrzucić do śmieci.Z jednej rzeczy jestem dumna bo przy Bartku nauczyłam sie wiele rzeczy naprawiać:-D:-D:-D

moja tez rozwala zabawki, ostatnio tatuś kupił jej młotek i narzędzia to tak nawalała po ścianie że tynk odpadł:baffled:.
ona bardzo lubi psuć ,brudzic itp, więc Aguśka to chyba normalne:-)

reklama
Do góry