reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

mój jak był młodszy to potrafił o 5 wstawać potem góra do 6 spał a ostatnio się to wydłużyło i spał 7-8.Nie wiem co dziś mu odbiło ale on wstał a tu jasno za oknem i myślał że już ranek:-D a mama mu mówi że jeszcze noc:-D
Zjadł przed chwila obiad a przeciągnęłam go kawał drogi na spacerku więc czekam może zaraz uśnie

reklama
Aga no to Bartek Ci pobudkę zrobił.:-) życzę żeby zasnął zaraz, to może i ty będziesz mogła sobie pozwolić na drzemkę.

Asienka a co ma w planach na dzisiaj Anula?? jakies zabawy ,odwiedziny gości??? bo my siedzimy w domu leje od rana..

a ja się przestraszyłam dzisiaj bo nie słyszałam kiedy Julka wstała,zawsze mnie budzi. a dzisiaj cichutko zeszła z łóżka .jak się obudziłam a jej nie było w łózku to od razu na równe nogi stanęłam, wchodze do salonu a ona sobie komputer sama włączyła i telewizor akurat na disney jr i siedzi zadowolona. jeszcze mi się chicholić zaczęła i śmiać się że ,aa Julka już duża,,

miłego dzionka ja zmykam jakiś obiad robić.

no tak ona jest już duża:-) szkoda tylko ze ja dusze miałam na ramieniu, może gdybym ją słyszała to ok, ale ona cichutko sobie siedziała,telewizor zciszony i komputer też. ach jak te dzieci szybko rosną.

Mamuśka niezła agentka z Twojej córci:-D, my na dzisiaj planów nie mamy, Ania klocki układa, bo ja mam trochę rzeczy do ogarnięcia w domu, na zajęcia w sobotę muszę się przygotować, bo dzieciaki w sobotę testy piszą końcowe i parę rzeczy mam jeszcze do przejrzenia

hej ja przelotem
urlop ok, pogoda byla do bani ale zaliczylam solke, fryca i wrocilam bogatsza o 4 pary butow....:-D:-D
teraz robie mal przemeblowanko doma, wieczorem skoncze i od jutra obiecuje poprawe....:tak:

Aguśka zagłosowane, jutro też oddam 5 głosów.

my po play grupie,julka oczywiście rozbiegana i pełna energii,nigdzie nie zatrzyma się na dłużej niż 5 min.
a co za tym idzie ja też:-(
nie dawno odwiedziła Julkę przyjaciółka z która się długo nie widziała więc zabawa była przednia a dziewuchy zadowolone.

słoneczko u nas dzisiaj grzeje więc jeszcze wychodzimy na dworek bo mała chce na hulajnoge- oby tylko nie pozdzierała się jak ostatnio.

Beata miała być poprawa;-) co cię zatrzymało kochana że do nas nie zaglądasz. jak tam twoje prace???
Asieńka co tam u was???

A i ja dziś na pełnych obrotach pół dnia na dworze i jeszcze przed chwila byliśmy na 40minut na placu ale mały już ryczał w drodze powrotnej mi się wydaję że jest już nie źle zmęczony bo ja nawet bardzo:baffled::-D
mamuśka dzięki:*
fajnie że Julcia ma przyjaciółkę;-)a od kiedy Julka jeździ na hulajnodze?bo ja myślałam dla Bartka żeby kupić bo na razie zrezygnowaliśmy z roweru i nie wie czy on da sobie radę.Niby jest sprawny ruchowo ale czy on będzie na tym chciał jeździć:confused:

reklama
Do góry